• Αναζήτηση

10 πράγματα που οι άντρες σιχαίνονται κατά τη διάρκεια του φιλιού!

Το φιλί είναι η βάση των προκαταρκτικών και κατ’ επέκταση της σεξουαλικής πράξης.Ένα φιλί μπορεί να οδηγήσει σε φάσωμα και το φάσωμα σε αυτό που θέλουμε όλοι μας, δηλαδή το σεξ…

Όμως όπως και να το κάνεις, πάντα θα υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια του φιλιού, τα οποία εμείς οι άντρες δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε κι ως ιδανικά, όπως τα παρακάτω:

#1 Να μας λένε ότι δεν είμαστε πολύ καλοί σε αυτό

Το φιλί είναι ένα ταλέντο, κι όπως πολλές κοινές δραστηριότητες που εξακολουθούν να απαιτούν κάποιες ικανότητες (μαγείρεμα, οδήγηση, χορός, κλπ), οι άνθρωποι δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι μπορεί να μην είναι τόσο καλοί σε αυτό. Οπότε αν μας πουν ότι δεν φιλάμε καλά, ε… δεν είναι και το καλύτερό μας! Ωστόσο αν μας το πουν ευγενικά, ίσως και να μπούμε στη διαδικασία ώστε να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε.

#2 Να αισθανόμαστε τη γλώσσα μέχρι το λαρύγγι μας

Η γλώσσα είναι αρκετά καλή, αλλά όχι πχια και σε σημείο να πνιγόμαστε. Στόχος του φιλιού δεν είναι η γλώσσα να φτάσει στο λαρύγγι μας όσο πιο γρήγορα γίνεται. Γι’ αυτό προσοχή!

#3 Να διαρκεί το φιλί πάρα πολλή ώρα

Από ένα σημείο και μετά, το φιλί δεν πρόκειται να κρατήσει την προσοχή μας. Στην πορεία, το μυαλό μας θα αρχίσει να σκέφτεται για το τι μπορεί να έχουμε για μεσημεριανό ή για το τι ταινία μπορεί να δούμε το βράδυ και γενικά διάφορα άσχετα πράγματα.

#4 Τα σκασμένα χείλη

Όταν φιλάμε σκασμένα χείλη είναι λες και φιλάμε το χαλάκι της εξώπορτας, οπότε ναι… δεν θα πάρουμε.

#5 Η άσχημη αναπνοή

Η άσχημη αναπνοή είναι πολύ μεγάλο ξενέρωμα. Βέβαια, το μεγαλύτερο άγχος προκύπτει όταν θα φιλήσουμε ένα καινούριο άτομο, γιατί από τη μία δεν θέλουμε να έχουμε άσχημη αναπνοή κι από την άλλη δεν ξέρουμε τι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε… Οπότε τσίχλες και πάλι τσίχλες!

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: neopolis.gr

Ροή Ειδήσεων