• Αναζήτηση

10 τύποι που υπάρχουν σε κάθε παρέα!

Με τους κολλητούς μου λατρεύουμε ένα πράγμα. Βασικά πολλά πράγματα λατρεύουμε, αλλά ένα απ’ αυτά είναι σίγουρα και το παρακάτω:

Όταν γνωρίζουμε μια αγοροπαρέα, αντιστοιχούμε έναν από εμάς με ένα μέλος της νέας παρέας. Για παράδειγμα, λέμε ότι ο ψηλός με το μπλε φούτερ που λέει συνέχεια αστειάκια είναι ο Αμπατζής τους, ο άλλος που δεν μιλάει ποτέ είναι ο ‘όνομα κολλητού μου’ και ούτω καθεξής.

Προφανώς το παιχνίδι αυτό βασίζεται κυρίως στην πλάκα, όμως πατάει πάνω σε μια μεγάλη αλήθεια. Υπάρχουν μερικοί χαρακτηριστικοί τύποι ανθρώπων, οι οποίοι υπάρχουν σε κάθε παρέα εκεί έξω.

Στη δική μου, τη δική σου, του ξαδέρφου σου, του σπαστικού συναδέλφου σου, ίσως ακόμη και στων γονιών σου.

Τύποι με τους οποίους αν περάσεις λίγη ώρα, θα σου φανούν τρομερά οικείοι, γιατί θα σου θυμίσουν έναν δικό σου κολλητό ή ακόμη κι εσένα.

Αλήθεια, εσύ ποιος από τους παρακάτω είσαι;

Ο χαβαλές

Αυτός που συνέχεια λέει αστεία, κάνει φάρσες, σε παίρνει τηλέφωνο στις 3 το πρωί απλά για να σου πει ένα ανέκδοτο που του άρεσε, είναι καλός στις μιμήσεις και δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να πιάσει κουβέντα με έναν άγνωστο σε μπαρ. Κάθε παρέα έχει τον χαβαλέ της, εκείνο τον έξω καρδιά τύπο που σπάει τον πάγο σε κάθε αμήχανη σιωπή.

Το θετικό: Με τον χαβαλέ στην παρέα, δεν πρόκειται να βαρεθείς ποτέ.

Το αρνητικό: Μερικές φορές δεν ξέρει πότε να σταματήσει και γίνεται κουραστικός.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: oneman.gr

Ροή Ειδήσεων