• Αναζήτηση

13ο Taygetos Challenge στην Καρδαμύλη

. Το Taygetos Challenge, γνωστό ως ένα από τα κορυφαία γεγονότα ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα, με το εκπληκτικό τοπίο της Καρδαμύλης στη Μάνη να αποτελεί την αφετηρία αλλά και το σημείο τερματισμού, θα προσφέρει στους συμμετέχοντες μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία.

Στις 23 και 24 Μαρτίου, οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν όλες τις κρυφές γωνιές του Ταΰγετου – μέχρι και την πιο γνωστή και μυστική γωνιά που έχει χαρακτηριστεί και ως «Καταφύγιο Άγριας Ζωής». Οι αγώνες ξεκινούν το Σάββατο 23/03 στις 14.00 με το Vertical Speed και συνεχίζονται την Κυριακή 24/3 με τους Hansaplast Marathon40km, Experience 22km, Basic 10km & Independent Fun5km.

Στη φετινή, 13η διοργάνωση του Taygetos Challenge, η διαδρομή του Marathon 40χλμ έχει εμπλουτιστεί με μια μαγευτική κατάβαση από τα χωριά Κάλυβες προς το φαράγγι του Βυρού, όπου η θέα για τους συμμετέχοντες πρόκειται να είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Στην κατάβαση τους περιμένει ένα χιλιόμετρο ανάβασης μέσα στο φαράγγι του Βυρού, περνώντας από το πιο όμορφο σημείο, το Στένεμα. Οι εγγραφές κλείνουν στις 10 Μαρτίου 2024.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε

Ροή Ειδήσεων