• Αναζήτηση

14 πράγματα που κάνουν μια γυναίκα ευτυχισμένη, εκτός από τον γάμο και τα ταξίδια

Στον κόσμο των social media υπάρχουν κανόνες (άγραφοι νόμοι για την ακρίβεια): όταν είσαι στην ηλικία των 20 προς 30, το φωτογραφικό σου υλικό πρέπει να κατακλύζεται είτε από τοπία με ομαδικές φωτογραφίες στους Καταρράκτες του Νιαγάρα, κάτω από τον Πύργο του Άιφελ, στην Πίζα κλπ ή με τις προετοιμασίες του γάμου σου. Σίγουρα ακούγεται υπερβολικό, όμως όποιον κι χρήστη του Facebook ή του Instagram κι αν ρωτήσετε θα σας πει πως αυτή η θεωρία έχει έστω και ένα ίχνος αλήθειας…

Η αιτία αυτού δεν είναι και τόσο ακριβής. Μήπως έχουν πολωθεί τόσο πολύ τα ενδιαφέροντα του κόσμου ή απλώς τα ταξίδια και ο γάμος θεωρούνται τόσο σπουδαία που καταλήγουν να είναι τα πιο ουσιώδη πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος στη ζωή του; Κανείς δεν ξέρει! Εννοείται πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε με τις γαμήλιες τελετές ούτε με τις εξορμήσεις, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζεστε ούτε να παντρευτείτε ούτε να είστε συνεχώς με ένα διαβατήριο στο χέρι για να αποκτήσει νόημα και ενδιαφέρον η ζωή σας.

Αν λοιπόν δεν σας ικανοποιεί τίποτα μέχρι στιγμής, παρακάτω ακολουθεί μία λίστα με 14 υποκατάστατα που μπορούν να γεμίσουν τη ζωή σας, να σας ωφελήσουν σε μεγάλο βαθμό μακροπρόθεσμα και φυσικά -παρόλο που είναι το τελευταίο που θα έπρεπε να σας απασχολεί- να κατακλύσουν τις σελίδες σας στα social media:

  • Μαζέψτε χρήματα και μετακομίστε στην πόλη των ονείρων σας

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: bovary.gr

Ροή Ειδήσεων