• Αναζήτηση

18 αλήθειες για τους άντρες που θα αλλάξουν τη σχέση σας σήμερα

Είσαι σίγουρη πως γνωρίζεις όλα τα μυστικά των αντρών; Εδώ που τα λέμε, δεν πρόκειται ακριβώς για μυστικά αλλά για τη σωστή «αποκωδικοποίηση» συγκεκριμένων συμπεριφορών. Άλλωστε, ας είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας: τις περισσότερες φορές άλλα λέει ο «ποιητής» – άντρας, άλλα καταλαβαίνουμε εμείς. Ιδού!

Οι άντρες μιλάνε για τα συναισθήματά τους.
Μπορεί να είναι πιο εύκολο για τον σύντροφό σου να μιλήσει έμμεσα για τα συναισθήματά του. Ρώτησέ τον τι θα έκανε στη διάρκεια ενός ρομαντικού Σαββατοκύριακου. Ή τι σκέφτηκε την πρώτη φορά που σε συνάντησε. Οι απαντήσεις του θα αποκαλύψουν πώς νιώθει και θα σας φέρουν πιο κοντά.

Οι άντρες λένε «σ’ αγαπώ» με πράξεις.
Ορισμένοι άντρες προτιμούν να δείχνουν τα συναισθήματά τους με πράξεις παρά με λόγια. Ο δικός σου σύντροφος μπορεί να λέει «σ’ αγαπώ» επιδιορθώνοντας διάφορα πράγματα στο σπίτι, ταχτοποιώντας τη βεράντα ή ακόμη και βγάζοντας έξω τα σκουπίδια – οτιδήποτε κάνει τον κόσμο σας πιο όμορφο.

Οι άντρες παίρνουν στα σοβαρά τις δεσμεύσεις.
Οι άντρες έχουν τη φήμη ότι φοβούνται τις δεσμεύσεις. Ωστόσο, τα στοιχεία υποδεικνύουν πως οι άντρες παίρνουν το γάμο στα σοβαρά. Μπορεί να τους παίρνει περισσότερο χρόνο μέχρι να αποφασίσουν να δεσμευτούν, όταν όμως το κάνουν τότε το εννοούν για τα καλά. Σε μια έρευνα σε παντρεμένους άντρες, το 90% είπαν πως θα παντρεύονταν την ίδια γυναίκα ξανά.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: shape.gr

Ροή Ειδήσεων