• Αναζήτηση

«Καρκίνος του μαστού & Πρόληψη” – Ενημερωτική εκδήλωση στο δημοτικό σχολείο Βασιλιτσίου (video)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Καρκίνος του μαστού & Πρόληψη» το Σάββατο 8/8/2020 στο δημοτικό σχολείου Βασιλιτσίου, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βασιλιτσιωτών «Η Φανερωμένη» σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ατόμων με Εμπειρία Καρκίνου Καλαμάτας «Ξαναρχί–ΖΩ», υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλου Νέστορος.

Μετά το πέρας της ομιλίας της κ. Σταματοπούλου Σοφία – Ογκολόγου, Παθολόγου του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας ακολούθησε συζήτηση με το κοινό.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Βασιλιτσιωτών «Η Φανερωμένη» ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες, την ιατρό κ. Σταματοπούλου που αποδέχθηκε το αίτημά μας, την προϊσταμένη της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας & της Μονάδα χημειοθεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας κ. Καμπουγέρη Ευσταθία και τον Σύλλογο Ατόμων με Εμπειρία Καρκίνου Καλαμάτας «Ξαναρχί–ΖΩ» για την εξαιρετική συνδιοργάνωση.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν η εκπρόσωπος του Δημάρχου Πύλου – Νέστορος κ. Παναγιώτη Καρβέλα κ. Μιχελή Ελένη (Δημοτικός Σύμβουλος), η πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Εμπειρία Καρκίνου Καλαμάτας «Ξαναρχί–ΖΩ» κ. Κυπραίου Πολυτίμη καθώς και η προϊσταμένη της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας & της Μονάδα Χημειοθεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας κ. Καμπουγέρη Ευσταθία.

Ροή Ειδήσεων