• Αναζήτηση

2ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Πελοποννήσου

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου διοργανώνει το 2ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας με τίτλο: PELOPONNESE FOOD STORIES | Ιστορίες γεύσεων, ανθρώπων, πολιτισμού.

Η δεύτερη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Γεράκι Λακωνίας (Π.Ε Λακωνίας), την Κυριακή 30 Ιουλίου και ώρα 19:00 σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Ευρώτα, το Επιμελητήριο Λακωνίας, με την υποστήριξη της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας και τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου.

  • Τοποθεσία: Πλατεία Γερακίου
  • Ώρα Έναρξης: 19:00

Στόχος η προβολή του γαστρονομικού περιεχομένου του προορισμού με έμφαση σε παραδοσιακά υλικά, παραδοσιακές συνταγές και μοντέρνες εκδοχές τους, η ανάδειξη του δομημένου περιβάλλοντος με πολιτιστική αξία και η σύνδεσή του με τη γαστρονομία, η επιμόρφωση του κοινού για την τοπική γαστρονομία, η «εγκατάσταση» εμπορικού καναλιού επικοινωνίας μεταξύ παραγωγών και επισκεπτών και η εμπλοκή της τοπικής κοινωνίας στην υλοποίηση.

Στο πλαίσιο αυτό παρακαλούνται όσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στο κλάδο της γαστρονομίας (παραγωγοί και τυποποιητές) και επιθυμούν να συμμετάσχουν προβάλλοντας τα προϊόντα τους, δωρεάν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας τα απαιτούμενα πεδία στο παρακάτω link:

https://forms.gle/43dGWVdC7gokRVWS9

Ροή Ειδήσεων