• Αναζήτηση

4 σημάδια που δείχνουν ότι είναι πραγματικά ερωτευμένος μαζί σου!

Bγαίνεται, εσύ είσαι ενθουσιασμένη, όπως άλλωστε συμβαίνει πάντα με εμάς τις γυναίκες, αλλά κατά βάθος δεν ξέρεις αν πραγματικά σε θέλει, ή απλώς περνάει το χρόνο του. Η αλήθεια είναι ότι αρκετές φορές την πατάμε, διότι οι άντρες τον πρώτο καιρό δείχνουν αρκετά ενθουσιασμένοι, ενθουσιασμός όμως που περνάει σχετικά γρήγορα, διότι καλώς ή κακώς έτσι είναι από τη φύση τους. Υπάρχουν όμως και κάποια βασικά σημάδια, που μαρτυρούν ότι όντως θέλει να είναι μαζί σου και σκοπεύει να είναι για πολύ καιρό ακόμα!

1. Η επικοινωνία: Είναι γνωστό ότι οι άντρες δεν τα πάνε καλά με την επικοινωνία, ούτε με τα λόγια αλλά ούτε και με τα τηλέφωνα. Δεν είναι τυχαίο που ακόμα και με τους φίλους τους μιλάνε το πολύ μια φορά την μέρα, και αυτό φυσικά σε τηλέφωνο και σε καμία περίπτωση με μηνύματα. Όταν λοιπόν ο συγκεκριμένος, είναι αυτό το είδος άντρα, και δε χάνει ευκαιρία να σε βομβαρδίζει με μηνύματα και τηλέφωνα, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και όχι φυσικά μόνο το βράδυ, τότε μάλλον σημαίνεις πολλά περισσότερα για εκείνον από τυχαία γνωριμία.

2. Θυμάται λεπτομέρειες: Ακόμα κάτι το οποίο δεν είναι βασικό χαρακτηριστικό των αντρών. Διότι ποιος άντρας φίλη μου θυμάται λεπτομέρειες και δη ανατριχιαστικές; Μόνο αυτός που πραγματικά ενδιαφέρεται, εκτός πια αν έχεις πέσει στον απόλυτο υποκριτή και ψεύτη, που φυσικά δε στο ευχόμαστε. Αν λοιπόν θυμάται τα ονόματα της οικογένειας και των φίλων σου, όπως επίσης τι έχεις σπουδάσει, πού βγαίνεις και ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος για διακοπές, τότε είσαι σίγουρα σε καλό δρόμο.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: queen.gr

Ροή Ειδήσεων