• Αναζήτηση

5 τρόποι για να σταματήσει να σε βλέπει φιλικά

Πολλές φορές, ο άνδρας που έχεις ερωτευτεί, μπορεί να μην έχει διαπιστώσει της ερωτικές σου διαθέσεις και μπορεί να σε βλέπει σαν φίλη. Πως όμως θα του δώσεις να καταλάβει τι πραγματικά θέλεις από εκείνον; Μόνο τη παρέα του ή και κάτι παραπάνω; Διάβασε πιο κάτω 5 κόλπα για να σταματήσει να σε βλέπει πια φιλικά.

1. Σταμάτα να είσαι η αστεία της παρέας.

Πολλοί από εμάς χρησιμοποιούμε το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό ως μηχανισμό άμυνας για οποιαδήποτε ανασφάλεια μας, αλλά όταν ένας άντρας βλέπει μόνο το χιούμορ σε σένα τότε η σχέση μας σχεδόν με βεβαιότητα θα παραμείνει φιλική. Ακόμα και στα αστεία σου μην υποτιμάς τον εαυτό σου .Μην ξεχνάς είσαι γυναίκα ,Ένας άντρας μπορεί να σε εκτιμήσει για το χιούμορ σου αλλά αυτό που θέλουμε είναι να εκτιμήσει το μυαλό σου και το στυλ σου. Τα κρύα αστεία, τα αστεία τύπου σοκιγκ ή μαύρου χιούμορ μπορεί σίγουρα να τον κάνει να αισθανθεί άνετα μαζί σου αλλά προσοχή τα όρια είναι λεπτά!

2. Παίξ’το δύσκολη

Μην είσαι πάντα διαθέσιμη για εκείνον – είτε δίνοντας του χρόνο είτε συναίσθημα. Δώσε του να καταλάβει ότι μπορεί να σε βλέπει πολλές ώρες αν γίνεις το κορίτσι του.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: queen.gr

Ροή Ειδήσεων