• Αναζήτηση

8 πράγματα ικανά να «σκοτώσουν» το ενδιαφέρον ενός άντρα!!!

Μερικές φορές νιώθεις λες κι οι άντρες δεν ενδιαφέρονται για μία γυναίκα, εκτός κι αν αυτή είναι φωτομοντέλο με υπέροχο σώμα και πανέμορφο πρόσωπο. Πραγματικά, σε πολλές περιπτώσεις κι οι άντρες κι οι γυναίκες εξίσου, επιλέγουν τους ερωτικούς συντρόφους τους με βάση την ομορφιά και όχι την προσωπικότητά τους. Έλα όμως που πίσω από την ομορφιά και την πρώτη καλή εντύπωση, κρύβεται μία γυναίκα που είναι ικανή να καταστρέψει ολοσχερώς το ενδιαφέρον ενός άντρα γίνοντας μη θελκτική, όσο όμορφη κι αν είναι.

Απόφυγε όπως ο διάολος το λιβάνι να κάνεις τα παρακάτω πράγματα, αν δεν θέλεις να «σκοτώσεις» το ενδιαφέρον ενός άντρα από την πρώτη στιγμή:

1. Μη γίνεσαι σκύλα

Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο να είσαι μία δυναμική κι ανεξάρτητη γυναίκα και στο να είσαι διαρκώς κακιά, αγενής και προσβλητική, δεν πάει να είσαι κι η Irina Shayk. Το πιο πιθανό είναι να σε παρατήσει.

bitch

2. Μη δείχνεις απελπισμένη

Το να κάνεις σαν απελπισμένη, δεν είναι σε καμία περίπτωση χαριτωμένο, άσε που σε κάνει να φαίνεσαι απίστευτα ανασφαλής. Το να του στείλεις μήνυμα 5 φορές συνεχόμενα, επειδή δεν σου απάντησε με την πρώτη, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να τον απομακρύνεις από δίπλα σου. Χαλάρωσε κι άσε τα πράγματα να εξελιχθούν όπως πρέπει.

desperate

Συνέχει άρθρου εδώ

Πηγή: thatslife.gr

Ροή Ειδήσεων