• Αναζήτηση

9 μυστικά για να μακρύνουν πιο γρήγορα τα μαλλιά σας

Η ανάπτυξη των μαλλιών είναι μια απόφαση που θέλει υπομονή και πολλά περισσότερα. Αν βαρεθήκατε το κούρεμα σας ή είχατε μια αποτυχημένη κουπ και θέλετε να αυξήσετε το μήκος τους, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα μυστικά για να μακρύνουν πιο γρήγορα τα μαλλιά σας.

Ακολουθώντας μια σταθερή θεραπευτική αγωγή, μπορείτε να επιμηκύνετε τα μαλλιά σας και να υιοθετήσετε κάποιες καλές συνήθειες.

Οι γυναίκες και οι άνδρες που θέλουν να μακρύνουν τα μαλλιά τους χωρίς να ακολουθήσουν μια θεραπευτική αγωγή, σκληρά χημικά ή extensions, μπορούν να το κάνουν μόνοι τους. Μην βαριέστε ή απογοητεύεστε με αυτό που έχετε ήδη, απλά βασιστείτε σε αυτό.

Ανακαλύψτε λοιπόν τα μυστικά για να μακρύνουν πιο γρήγορα τα μαλλιά σας και υιοθετήστε τα!

Χτένισμα σε στεγνά μαλλιά

Παρόλο που το χτένισμα και το ξεμπέρδεμα των υγρών μαλλιών είναι πιο εύκολο, η υγρασία που παγιδεύεται στην τρίχα την αποδυναμώνει και την κάνει πιο εύθραυστη. Τα μαλλιά σας όταν είναι υγρά δεν είναι τόσο δυνατά και ελαστικά, όσο όταν είναι στεγνά. Επομένως, το τράβηγμα μπορεί να προκαλέσει καταστροφή της τρίχας από την ρίζα ή την μέση της. Αυτό είναι κάτι που δεν το θέλετε καθόλου όταν προσπαθείτε να τα μακρύνετε.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: beautetinkyriaki.gr

Ροή Ειδήσεων