• Αναζήτηση

9 σούπερ απαραίτητα tips για τέλειο flirting!!!

Υπάρχουν κι αυτοί που το έχουν τρομερά με το φλερτ, υπάρχουν κι αυτοί που χάνουν τα λόγια τους, δεν ξέρουν πως να κινηθούν, πως να το παίξουν κουλ και τελικά, πως να γίνουν πιο ελκυστικοί. Το μυστικό στο φλερτ (όπως και σε πολλές άλλες περιπτώσεις) κρύβεται στην απλότητα. Δε χρειάζεται να οργανώσεις σχέδια δράσης, αρκεί να εφαρμόσεις αυτά τα πολύ απλά πραγματάκια που ακολουθούν:

(και καλή επιτυχία!)

1. Πλησίασέ τον. Τι εννοώ μ’ αυτό; Φρόντισε από το πουθενά να βρεθείς μπροστά του, έτσι ώστε να έχετε και μια πρώτη οπτική επαφή, το γνωστό κι αγαπημένο σε όλους μας, eye contact. Με μέτρο όμως, μην το παρακάνεις και ξεκινήσεις να τον καρφώνεις με το βλέμμα σου. Θα νιώσει άβολα, όχι τίποτα άλλο.

Αποτέλεσμα εικόνας για flirting gif

2. Χαμογέλασε του. Το πιο απλό (και ταυτόχρονα το πιο τέλειο πράγμα) που μπορείς να κάνεις σε κάποιον και να τον κάνεις να νιώσει άνεση, ηρεμία και χαλάρωση. Με ένα σου χαμόγελο το κλίμα γίνεται πιο θερμό, ανοίγεται κι αυτός περισσότερο κι έτσι, βρίσκεσαι πιο κοντά στο στόχο σου.

3. Πες του καμιά καλή κουβέντα.Ποιος είπε ότι μόνο τα αρσενικά έχουν χρέος να κάνουν κοπλιμέντα; Σειρά σου να του πεις κάτι καλό για το κούρεμα του, το βιβλίο που μόλις διάβασε, τα μάτια σου, την προαγωγή που πήρε στη δουλειά, το χαμόγελό του, το γάτο του. Οτιδήποτε που θα τον κάνει να νιώσει άνετα και θα του δώσει ένα παραπάνω τσακ αυτοπεποίθησης, εδώ είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: y-olo.gr

Ροή Ειδήσεων