Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 65χρονος που κατηγορείται ότι πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο κατά συγχωριανού του στο Καλέντζι Αχαΐας. Ο άνδρας είναι συνταξιούχος αστυνομικός και συνελήφθη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tempo24, σε κτηματικές διαφορές αποδίδουν το κίνητρο της ένοπλης επίθεσης 65χρονου σε βάρος 45χρονου, στο Καλέντζι Αχαΐας.
Ο δράστης συνελήφθη, προχθές αργά το βράδυ, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου και σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία του παθόντα, ο συλληφθείς προχθές το βράδυ, βρισκόμενος σε αγροτεμάχιο πρόταξε προς το μέρος του, ένα κυνηγετικό όπλο και τον πυροβόλησε από απόσταση δύο φορές, χωρίς να τον τραυματίσει.
Ο κατηγορούμενος μετέβη οικειοθελώς στο Αστυνομικό Τμήμα Ερυμάνθου και συνελήφθη από τους αστυνομικούς, ενώ κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο ως μέσο τέλεσης της απόπειρας ανθρωποκτονίας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για συνταξιούχο αστυνομικό, ο οποίος υπηρετούσε σε Αστυνομικό Τμήμα της Πάτρας.