• Αναζήτηση

Άδειασε η Βουλή μόλις ανέβηκε στο βήμα ο πρόεδρος των Σπαρτιατών

Άρχισε στην Ολομέλεια της Βουλής η τριήμερη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας η οποία θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο με τον Νίκο Ανδρουλάκη να πραγματοποιεί την πρώτη του ομιλία στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, αλλά και τον Σωκράτη Φάμελλο ως επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η πολιτική αντιπαράθεση είναι στα ύψη, ενώ η διαχείριση του χρόνου είναι ένα στοίχημα για όλους, καθώς έχει υπολογιστεί ότι με την 8κομματική Βουλή, οι συνεδριάσεις θα διαρκούν 2,5 ώρες παραπάνω.

Μάλιστα πραγματοποίησαν την πρώτη τους ομιλία οι αρχηγοί των νέων κομμάτων της «ακροδεξιάς πολυκατοικίας» και συγκεκριμένα οι «Σπαρτιάτες» και της «Νίκης», κάτι που έκανε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς που προηγήθηκαν να κάνουν αναφορά στην ακροδεξιά.

Άδειασε η Βουλή μόλις ανέβηκε στο βήμα ο Βασίλης Στίγκας

Ωστόσο, η Βουλή άδειασε μόλις ανέβηκε στο βήμα ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας.

Συγκεκριμένα παρέμειναν λιγοστοί βουλευτές και όπως αναφέρει η ΕΡΤ σύσσωμες οι κοινοβουλευτικές ομάδες του ΠΑΣΟΚ αλλά και του ΚΚΕ αποχώρησαν από την αίθουσα.

Οι 32 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και οι 21 βουλευτές του ΚΚΕ έφυγαν από την αίθουσα ενώ ο πρόεδρος των Σπαρτιατών ξεκινούσε την ομιλία του, ενώ αποχώρησαν βουλευτές και από τα υπόλοιπα κόμματα χωρίς όμως να φύγουν σύσσωμες οι κοινοβουλευτικές ομάδες.

Ροή Ειδήσεων