• Αναζήτηση

Αδιανόητη δήλωση του θείου του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Αυτοί οι οποίοι σήμερα κατηγορούν, απολάμβαναν τα βίντεο στο κανάλι του»

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε ο θείος του Στάθη Παναγιωτόπουλου για τον ανιψιό του που κατηγορείται για διακίνηση προσωπικών δεδομένων πρώην συντρόφου του σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου.

Ωστόσο ο θείος του Στάθη Παναγιωτόπουλου προσπάθησε να τον «καλύψει» και προχώρησε σε μία αδιανόητη δήλωση, αφού έκανε λόγο για «φαρισαίους» οι οποίοι παρακολουθούσαν το κανάλι του και τώρα είναι έτοιμοι να του επιτεθούν.

«Τώρα βρήκαν ευκαιρία οι “Φαρισαίοι” της κοινωνίας στην οποία ζούμε να κατηγορήσουν δημόσια ό,τι μέχρι τώρα απολάμβαναν ιδιωτικά. Ζούμε σε μία κοινωνία φαρισαϊκή και οι «φαρισαίοι» χαίρονται με την ταλαιπωρία των άλλων. Εννοώ όσους γενικά διασκεδάζουν με τις κακουχίες των τρίτων. Κι όσοι βρήκα ευκαιρία να δημοσιοποιήσουν τις καταγγελίες τους για πράγματα τα οποία μέχρι τώρα απολάμβαναν ιδιωτικώς», είπε ο Μιχάλης Παναγιωτόπουλος, θείος του παρουσιαστή.

«Αυτοί οι οποίοι σήμερα κατηγορούν ή νιώθουν ότι ενοχλήθηκαν από την εκπομπή του Στάθη είναι όσοι κατά τη διάρκεια της εκπομπής απολάμβαναν τα πορνό τα οποία εξέπεμπε το κανάλι. Αυτή ήταν μία εκπομπή της οποία εξέπεμπε ένα κανάλι, την απολάμβανε κόσμος, αλλά τώρα βρίσκουν την ευκαιρία να πουν ότι δυσαρεστήθηκαν».

Bίντεο: Η αδιάνοητη δήλωση του θείου του Στάθη Παναγιωτόπουλου
Ο θείος του Στάθη Παναγιωτόπουλου έκανε λόγο για «φαρισαίους» οι οποίοι παρακολουθούσαν το κανάλι του και τώρα είναι έτοιμοι να του χιμήξουν.

 

Ροή Ειδήσεων