• Αναζήτηση

Άδωνις σε Παππά: «Βλέπετε τον Σαμαρά στον ύπνο σας γιατί σας έχει πάει… αίμα» (video)

Φράσεις που δεν ταιριάζουν σε δημόσιο λόγο Υπουργό από τον Άδωνι Γεωργιάδη προς τον Νίκο Παππά.

Προς το τέλος της κόντρας τηλεοπτικής κόντρας του Άδωνι Γεωργιάδη με τον Νίκο Παππά στον αέρα του ΑΝΤ1, η κατάσταση ξέφυγε λιγάκι.

Σε τέτοιο σημείο που το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας είπε μία φράση που σε καμία περίπτωση δεν ταιριάζει σε δημόσιο λόγο πολιτικού, πόσο μάλλον όταν αυτός είναι υπουργός ανάπτυξης και αντιπρόεδρος του κόμματος που εκπροσωπεί.

Την ώρα λοιπόν που είχε πάει στις καταγγελίες για τον Αντώνη Σαμαρά και τους συνεργάτες του, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε: «Τον κύριο Σαμαρά τον βλέπετε στον ύπνο σας, επειδή σας έχει πάει αίμα» (δείτε το στιγμιότυπο στο 6:28 του παρακάτω βίντεο)

Απειλή για αγωγή
Η ένταση στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» το πρωί της Τετάρτης, δεν περιορίστηκε μόνο στην κόντρα του Άδωνι Γεωργιάδη με τον Νίκο Παππά. Ο υπουργός ανάπτυξης τα έβαλε και με τον Δημήτρη Χατζηνικόλα…

Αφορμή στάθηκε μία ατάκα που του είπε ο δημοσιογράφος για το σκάνδαλο Novartis σχετικά με την εμπλοκή του από το Αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης…

Αυτό εξόργισε τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος του ζήτησε να το πάρει πίσω. Εκείνος δεν το έκανε και τώρα ο προανήγγειλε αγωγή, λέγοντας: «Κύριε Παπαδάκη θα κάνω αγωγή, θα του ζητήσω 100.000 ευρώ και θα έρθετε μάρτυρες», είπε στον παρουσιαστή της εκπομπής, ο οποίος προσπαθούσε να ρίξει του τόνους, λέγοντας πως είναι απλά μία ερώτηση.

Ροή Ειδήσεων