• Αναζήτηση

Άγιος Παντελεήμονας: Ο 35χρονος που βίαζε τρεις ημέρες την 32χρονη, την είχε κακοποιήσει και πριν ένα χρόνο

Σοκάρει η αποκάλυψη του in.gr ότι ο 35χρονος που βίαζε για τρεις ημέρες την 32χρονη στον Άγιο Παντελεήμονα, την είχε βασανίσει και πέρσι προκαλώντας τότε μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛΑΣ αφού απειλούσε να ανατινάξει το διαμέρισμα που την κρατούσε όμηρο με φιάλη υγραερίου.

Μάλιστα τότε, Πρωτοχρονιά του 2022, είχε στηθεί μεγάλη αστυνομική επιχείρηση και ο 35χρονος συνελήφθη μετά από επέμβαση ομάδας της ΕΚΑΜ.

Ο άνδρας με καταγωγή από την Αίγυπτο είχε προφυλακιστεί για εκείνη την υπόθεση, ωστόσο πριν λίγες ημέρες αποφυλακίστηκε, επέστρεψε στην ίδια γειτονιά εντόπισε την άτυχη γυναίκα και την βασάνισε και πάλι.

 

Όπως είχε αποκαλυφθεί τότε ο άνδρας αρπάξει με τη βία την γυναίκα μέσα από το σπίτι στο Γαλάτσι όπου εργαζόταν ως οικιακή βοηθός και την είχε οδηγήσει στο δικό του διαμέρισμα στην οδό Αλκιβιάδου στον Άγιο Παντελεήμονα.

Για ώρα την ξυλοκοπούσε άγρια και τη βασάνιζε ενώ είχε πάρει το κινητό της τηλέφωνο και μέσα από τον λογαριασμό της facebook μετέδιδε ζωντανά τα βασανιστήρια στο παιδί της στη Βουλγαρία.

 

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας στην οδό Αλκιβιάδου που άκουγαν τις κραυγές της άτυχης γυναίκας κάλεσαν την Αστυνομία. Όταν έφτασε στο διαμέρισμα σε έξαλλη κατάσταση ο άνδρας πήρε τη φιάλη υγραερίου από την κουζίνα και με έναν αναπτήρα απειλούσε να τινάξει το διαμέρισμα στον αέρα.

Η περιοχή αποκλείστηκε, η πολυκατοικία εκκενώθηκε και τελικά από ώρες με την επέμβαση των ειδικών δυνάμεων της ΕΚΑΜ ο δράστης συνελήφθη.

Ροή Ειδήσεων