Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το Σάββατο 26 Ιουλίου στην Δημοτική Κοινότητα Γιανναίων, ευτυχώς με ελαφριούς τραυματισμούς.
Χρειάστηκε όμως να μεταφερθούν κάποιοι επιβάτες στο νοσοκομείο για προληπτικούς ελέγχους.
Οι κάτοικοι του χωριού πήραν τηλέφωνο το Κέντρο Υγείας αλλά ενημερώθηκαν ότι δεν υπάρχει οδηγός και θα έρθει ασθενοφόρο από το ΕΚΑΒ Τρίπολης.
Για ακόμη μια φορά βλέπουμε ότι υπάρχει ακόμα το σοβαρό πρόβλημα με την έλλειψη οδηγών ασθενοφόρων και η μόνη λύση που έχει επιλεγεί είναι η πρόσληψη οδηγού με μπλοκάκι.
Η πιο σωστή και μόνιμη λύση ήταν να μετακινηθούν εργαζόμενοι από αυτούς που ήταν προς αποχώρηση από την ΔΕΗ Μεγαλόπολης αλλά δεν μπορούσε να γίνει η μεταφορά τους από την ΔΕΗ στο Δημόσιο και στο Υπουργείο Υγείας.
Θα πρέπει ο Δήμος Μεγαλόπολης να συνεχίσει τις προσπάθειες του και να βρεθεί μόνιμη λύση στο πρόβλημα – ένα από τα πιο σημαντικά της περιοχής μας.
πηγη: https://kafeneio-megalopolis.gr/