• Αναζήτηση

Αν συγκινείσαι εύκολα, τότε καλύτερα να μη δεις τη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του αεροδρομίου του Ηeathrow

Τα δύο αρκουδάκια που μας σύστησε πέρυσι το αεροδρόμιο Heathrow, φέτος, μας λένε την ιστορία αγάπης τους εξυμνώντας το θεσμό της οικογένειας.

Πάρε μια γιορτή που αγαπούν οι περισσότεροι, βαλ’της ένα πρόσωπο που προκαλεί τρυφέρα συναισθήματα, πρόσθεσε αγάπη, διαπροσωπικές σχέσεις και δεσμούς οικογένειας, πασπάλισε το με μπόλικη χρυσόσκονη και -μπουμ- έχεις μια διαφήμιση που κάνει τους δακρυγόνους αδένες να δουλεύουν υπερωρίες. Αχ.

Οι χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις ποτέ δε θα πάψουν να μας συγκινούν. Και αυτή που ετοίμασε για τα φετινά Χριστούγεννα το αερόδρομιο Ηeathrow του Λονδίνου δεν αποτελεί εξαίρεση.

Στα 2 λεπτά που κρατάει βλέπουμε την ιστορία αγάπης των Εντουαρντ και Ντόρις στη διάρκεια των τελευταίων 50 χρόνων. Η ιστορία ξεκινά το 1967, όταν εκείνη είναι αεροσυνοδός και εκείνος επιβάτης στην πτήση. Ερωτεύονται, μένουν μαζί και κάθε Χριστούγεννα συναντιούνται στην αίθουσα αφίξεων του ιστορικού τερματικού σταθμού 1 του Heathrow, μια συνάντηση που γίνεται παράδοση καθώς η οικογένεια τους ολοένα και μεγαλώνει και εκείνοι από ζευγάρι, γίνονται γονείς και ύστερα παππούδες.

Στο τέλος, βλέπουμε την ανθρώπινη εκδοχή τους και τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο συγκινητικά. «Αυτά τα Χριστούγεννα πετάξτε προς κάποιον, όχι απλώς προς κάποιο μέρος» είναι το μήνυμα της διαφήμισης που θέλει να δείξει ότι το πιο σημαντικό στη ζωή είναι οι σχέσεις με τους αγαπημένους μας.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: bovary.gr

Ροή Ειδήσεων