• Αναζήτηση

Ανακατασκευή πεζοδρομίου στην οδό Αγίου Γεωργίου πίσω από το ΔΑΚ Τρίπολης (video)

Σε ανακατασκευή και διαπλάτυνση του πεζοδρομίου στην οδό Αγίου Γεωργίου, από το ΔΑΚ Τρίπολης προς το Δεκάζειο Γηροκομείο προχώρησε ο δήμος Τρίπολης θέλοντας να διευκολύνει την καθημερινότητα των πολιτών.

 

Ο δήμαρχος της Τρίπολης Κ.Τζιούμης τόνισε ότι το πεζοδρόμιο αυτό είναι πολυσύχναστο σημείο όπου πολύς κόσμος περπατάει καθημερινά.

«Στα πλαίσια της προσπάθειας που κάνουμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών φτιάχνοντας πεζοδρόμια σε διάφορα σημεία της πόλης, εκτιμήσαμε και ότι αυτό το πεζοδρόμιο θα έπρεπε να φτιαχτεί».

Το πεζοδρόμιο βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση. Πλέον απέκτησε μεγαλύτερο πλάτος και είναι ασφαλές για την ομαλή πρόσβαση όλων των πολιτών.

Επιπλέον ο δήμαρχος δήλωσε αισιόδοξος ότι σύντομα θα υπάρξουν νέα για τη μελέτη των πεζοδρομίων και του ποδηλατοδρόμου στην Καλαβρύτων. Να υπενθυμίσουμε ότι θα γίνει διαβούλευση πριν το ξεκίνημα του έργου, στην οποία θα συμμετέχουν οι κάτοικοι της περιοχής ώστε να επιλεγεί η πιο κατάλληλη μέθοδος για όλους. Ο δήμαρχος τόνισε ότι πολλά πεζοδρόμια χρειάζονται επιδιορθώσεις.

«Συνεχιζούμε την προσπάθεια αυτή στα μέτρα των οικονομικών δυνατοτήτων που έχει ο δήμος»

Κλείνοντας, ο Κ.Τζιούμης αναφέρθηκε και στα έργα που γίνονται αυτή τη στιγμή στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Τρίπολης. Εκτός από τον εξωραϊσμό και τις εργασίες συντήρησης και προστασίας των κερκίδων θα γίνουν παρεμβάσεις και στους εσωτερικούς χώρους της κερκίδας δηλαδή στο χώρο με τα βάρη. Όσον αφορά τα δημοσιογραφικά θεωρεία παρόλο που δεν εντάσσεται μέσα στις εργολαβίες είναι κάτι που ο δήμος θα το λάβει υπόψη του. Τέλος, για την εξέλιξη των έργων στο κολυμβητήριο αναμένεται μέσα στις ημέρες απάντηση από τη διαχειριστική υπηρεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος για τη στατιστική μελέτη που έχει υποβληθεί.

Ροή Ειδήσεων