• Αναζήτηση

Ανακοινώσεις από την Π.Α.Ε. Καλαμάτα & την Π.Α.Ε. Αιγάλεω

Η ανακοίνωση της “Μαύρης Θύελλας”:

“Τρεις ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League η διοίκηση της ΠΑΕ Καλαμάτας αισθάνεται την ανάγκη να απευθυνθεί στον απλό φίλαθλο της ομάδας μας που έζησε τα δύσκολα για την αγαπημένη του ομάδα, που απογοητεύτηκε κατά καιρούς, αλλά έμεινε κοντά παρά τις πρωτοφανείς ταλαιπωρίες και που σήμερα περιμένει με ανυπομονησία αυτό το ιστορικό νέο ξεκίνημα της Μαύρης Θύελλας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Φίλαθλε της Καλαμάτας, το ταξίδι ξεκινάει αυτή την Κυριακή. Και θα είναι ένα πολύ ωραίο ταξίδι στην αφετηρία της νέας εποχής αυτής της μεγάλης και ιστορικής ομάδας. Γιατί η Football League αποτελεί την αρχή και όχι το τέλος αυτού του ταξιδιού, όπως εδώ και μερικούς μήνες το έχουμε οραματιστεί!

Φίλαθλε της Καλαμάτας, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πόσο πολύ υπερήφανος –και δικαίως- είσαι για αυτή την ομάδα, πόσα πολλά έχεις υπομείνει όλα αυτά τα χρόνια όταν πολλοί αποπειράθηκαν να παίξουν και τελικά να διασύρουν ένα ιστορικό όνομα του ελληνικού ποδοσφαίρου και είναι απόλυτα φυσιολογικό οι απαιτήσεις σου να είναι υψηλές.

Φίλαθλε της Καλαμάτας, είσαι πλέον σε θέση να κρίνεις όχι μόνο εξαγγελίες και λόγια αλλά και πράξεις. Έχεις δει τους τελευταίους μήνες τα πρώτα απτά δείγματα της προσπάθειας για την αναγέννηση αυτής της ομάδας όχι με έργα βιτρίνας αλλά με έργα υποδομής και ανάπτυξης και έχεις ήδη εικόνα για τις προϋποθέσεις αυτού του όμορφου ταξιδιού που βρίσκεται στην αφετηρία του. Τα πρώτα δείγματα γραφής τα βλέπεις ήδη και εντός γηπέδου που κρίνει τους πάντες!

Φίλαθλε της Καλαμάτας, το μόνο που θέλουμε από εσένα είναι η στήριξη που μόνο εσύ μπορείς να δώσεις και η συσπείρωση όλου του κόσμου γύρω από αυτή την ομάδα. Αξίζει πραγματικά τον κόπο να ανέβεις μαζί μας και να συμμετάσχεις σε αυτό το ταξίδι. Θα είναι πραγματικά όμορφο.

Φίλαθλε της Καλαμάτας, εσύ μπορείς να κρίνεις αν πράγματι έχουμε ήδη κάνει όσα έπρεπε, αν έγιναν αυτά που από πλευράς διοίκησης υποσχεθήκαμε, και που αποτελούν τη βάση όχι την ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας. Αισθανόμαστε ότι επιτελέσαμε το ιστορικό μας καθήκον απέναντι στην ομάδα και αυτό που απομένει είναι να σε βρούμε δίπλα μας από την αρχή μέχρι το τέλος αυτής της διαδρομής.

Πάμε όλοι μαζί! Μόνο έτσι θα πετύχουμε! Σε θέλουμε κοντά μας!

Το ταξίδι ξεκίνησε, θα είναι μακρύ, θα είναι δύσκολο αλλά θα είναι το πιο όμορφο στην ιστορία της Καλαμάτας!!!!”

Η ανακοίνωση από το Αιγάλεω:
«Η Π.Α.Ε Αιγάλεω 1931 ενημερώνει ότι , απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη παρουσία φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Π.Σ. »Η Καλαμάτα», καθώς και απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League , περιόδου 2019-2020, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. Αιγάλεω 1931 – Π.Α.Ε. Π.Σ. »Η Καλαμάτα» », ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 29-09-2019 και ώρα 15.00 στο Δημοτικό Στάδιο Σταύρος Μαυροθαλασσίτης, για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Ροή Ειδήσεων