• Αναζήτηση

«Ανάμεικτα» τα συναισθήματα των κατοίκων της Τρίπολης μετά την επίσκεψη Μητσοτάκη (video)

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με υπουργούς και κυβερνητικά στελέχη  βρέθηκε στην πόλης μας την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου και στην ομιλία του από την πόλη μας έκανε σημαντικές ανακοινώσεις. Αναλυτικότερα έκανε αναφορά στο θέμα των ανεμογεννητριών στο Μαίναλο, δηλώνοντας ότι ο πυρήνας του θα παραμείνει απάτητος, γεννώντας με αυτή του την δήλωση πολλά ερωτηματικά καθώς και την αύξηση των συντάξεων σε συνταξιούχους που δεν τους επηρεάζει όμως η προσωπική διαφορά.

 

Μιλώντας με κατοίκους της πόλης μας οι περισσότεροι δηλώνουν πολύ χαρούμενοι με την επίσκεψη του στην πόλη. Πιστεύουν ότι η ομιλία του ήταν πολύ σωστή ενώ πρόκειται για ένα πολύ δυνατό ηγέτη. Πολίτης συμπλήρωσε ότι είναι σίγουρος ότι θα καταφέρει να κερδίσει τις επόμενες εκλογές.

Από την άλλη πλευρά, άλλοι συμπολίτες μας δεν ασχοληθήκαν καθόλου με την επίσκεψη του Πρωθυπουργού  ή βρίσκονταν εκτός πόλης. Για κάποιους δεν είχε καμία αξία που ήρθε στην πόλη ενώ πολίτης συμπλήρωσε ότι η Αρκαδία παρόλο που πεινάει συνεχίζει να είναι δεξιά.

Το θέμα των ανεμογεννητριών στο Μαίναλο επίσης δεν πέρασε απαρατήρητο από τους κατοίκους. Πολίτης δήλωσε ότι από όλες τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού αυτή ήταν που τον προβλημάτισε περισσότερο, γιατί δεν γίνεται η προστατευμένη περιοχή Natura 2000 να καταπατηθεί.

Όσον αφορά το θέμα των συντάξεων πολίτης απάντησε ότι αν όντως προχωρήσει σε αυξήσεις, αυτό το μέτρο θα είναι πολύ ευεργετικό για τους συνταξιούχους.

«Ανάμεικτα συναισθήματα» φαίνεται να άφησε πίσω της η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην πόλη μας ενώ όσοι ασχολήθηκαν με τις δηλώσεις τους φαίνονται αρκετά προβληματισμένοι.

Ροή Ειδήσεων