• Αναζήτηση

Ανατριχιαστικό βίντεο δείχνει την απόπειρα απαγωγής εργαζόμενης σε drive-through καφέ

Στιγμές τρόμου έζησε μια υπάλληλος σε drive-through καφετέρια στην Ουάσινγκτον το πρωί της περασμένης Δευτέρας, όταν ένας άνδρας προσπάθησε να την τραβήξει από το παράθυρο από το οποίο εξυπηρετεί τους πελάτες και να την παρασύρει στο όχημά του.

Το Αστυνομικό Τμήμα του Όμπερν δημοσίευσε στο Twitter το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας της καφετέριας και δείχνει καρέ-καρέ την απόπειρα αρπαγής της εργαζόμενης, η οποία ευτυχώς γλίτωσε από τα σκοτεινά σχέδια του επίδοξου απαγωγέα. Οι Αρχές ζήτησαν από τους πολίτες να βοηθήσουν στην ταυτοποίηση του δράστη, αρκετά από τα χαρακτηριστικά του οποίου – συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων τατουάζ του – καταγράφονται στα πλάνα.

Στο βίντεο, η υπάλληλος εμφανίζεται να απλώνει το χέρι προς το όχημα του άνδρα για να του δώσει μερικά χαρτονομίσματα – πιθανόν ρέστα – όταν εκείνος της γραπώνει ξαφνικά το χέρι και πετάει κάτι προς το μέρος της. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο δράστης χρησιμοποίησε μια αυτοσχέδια θηλιά από δεματικό καλωδίων στην προσπάθειά του να τη σύρει έξω από το παράθυρο και μέσα στο φορτηγάκι του.

Η υπάλληλος κατάφερε να αποτραβηχτεί έγκαιρα και ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Την Τρίτη το πρωί η τοπική αστυνομία ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε μια σύλληψη μετά από την «απίστευτη ανταπόκριση της κοινότητας» που έκανε ό,τι μπορούσε για να βρεθεί ο ένοχος.

«Ο ύποπτος συνελήφθη στο σπίτι του στο Όμπερν, και μετά από μια γρήγορη έρευνα στο όχημά του βρήκαμε αποδείξεις που τον συνδέουν με την τοποθεσία όπου σημειώθηκε η απόπειρας απαγωγής» ανέφερε εκπρόσωπος των Αρχών στο USA TODAY χωρίς να αποκαλύψει λεπτομέρειες για την ταυτότητα του συλληφθέντα.

Πηγή: protothema.gr

Ροή Ειδήσεων