• Αναζήτηση

Ανατροπή: Δεν επιστρέφει τελικά στη ΝΔ ο Δημήτρης Καμπόσος – Γιατί υπάρχει δυσαρέσκεια και για τον Κωνσταντίνο Βλάση

Δυσαρέσκεια τόσο για τον Δημήτρη Καμπόσο όσο και για τον βουλευτή, Κωνσταντίνο Βλάση εκφράζουν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή όσα συνέβησαν στην Τρίπολη με τον δήμαρχο Άργους.

 

Συγκεκριμένα, από τη ΝΔ τονίζουν ότι «δεν υπάρχει καμία επιστροφή Καμπόσου», καθώς το κόμμα έχει συγκεκριμένες διαδικασίες. «Αν είναι δυνατόν ποτέ ο Πρωθυπουργός να ανακοίνωνε στο αυτί του οιουδήποτε ότι επιστρέφει», υπογραμμίζουν χαρακτηριστικά και παράλληλα ξεκαθαρίζουν υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια τόσο σε κυβερνητικά όσο και σε κομματικά κλιμάκια για τον τρόπο που χειρίστηκαν το ζήτημα και ο δήμαρχος Άργους και ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης.

 

Ο κ. Βλάσης, άλλωστε, ήταν ο βουλευτής που φέρεται να ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη την επιστροφή στη ΝΔ του δημάρχου, με τον πρωθυπουργό πάντως να παραπέμπει το θέμα στις… καλένδες.

Τι έγραφε ο Δημήτρης Καμπόσος στο facebook

 

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Καμπόσος είχε προαναγγείλει ο ίδιος την επιστροφή του στη ΝΔ με ανάρτησή του στο facebook: «Στις δημοτικές εκλογές ως δήμαρχος με το χρίσμα της Ν. Δημοκρατίας από το 2011 ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΤΗ ΜΑΣ τώρα που ο πρόεδρος του κόμματος και πρωθυπουργός ετοιμάζει την άρση της διαγραφής μου ,συνεχίζουμε πάλι όλοι μαζί, χωρίς να αλλάζει τίποτα, απλά και τυπικά επιστρέφω πάλι στο πολιτικό μου σπίτι απ’ όπου ουσιαστικά, δεν έλειψα ποτέ.

 

Συνεχίζουμε με έργα, γιατί ο τόπος μας θέλει πολλή δουλειά ακόμα. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΉ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2011. ΜΕ ΑΓΆΠΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΆΜΕ!!!»

 

Α.Δ.

 

πηγή: ethnos.gr

Ροή Ειδήσεων