• Αναζήτηση

Άνοιξε τις πύλες του ο Χριστουγεννιάτικος Σταθμός του Αϊ Βασίλη στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας

Άνοιξε τις πύλες του χθες, Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021, ο Χριστουγεννιάτικος Σταθμός του Αϊ Βασίλη στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας. Σημειώνεται ότι τα νέα υγειονομικά μέτρα που έχουν ληφθεί ΕΞΑΙΡΟΥΝ τη λειτουργία θεματικών πάρκων. Στον Χριστουγεννιάτικο Σταθμό τηρούνται συγκεκριμένα μέτρα όπως η υποχρεωτική χρήση μάσκας και η είσοδος στο χώρο του Σταθμού μόνο σε εμβολιασμένους και νοσήσαντες με το αντίστοιχο πιστοποιητικό τους σε ισχύ και σε παιδιά ηλικίας από 4 έως 17 ετών με test (self ή rapid 48 ωρών).

Φέτος στην Καλαμάτα, το Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων (χώρος πατινάζ), γίνεται Σταθμός Χριστουγέννων με τον Άγιο Βασίλη, τα ξωτικά, τους ξυλοπόδαρους και, κυρίως, τα παιδιά να είναι οι πρωταγωνιστές.

Στο χώρο -μεταξύ άλλων- υπάρχει το Ταχυδρομείο των Ξωτικών, το Δέντρο των Ευχών αλλά και το σπιτάκι του Αϊ Βασίλη!

Κατά την έναρξη λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Σταθμού, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, αφού ευχήθηκε «χρόνια πολλά και καλές γιορτές», τόνισε ότι φέτος γίνεται η αρχή και πως τα επόμενα χρόνια, που ελπίζουμε όλοι να έχουμε ξεπεράσει την πανδημία, στόχος είναι το Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων τις ημέρες αυτές να αποτελεί ένα σημείο αναφοράς όχι μόνο για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή αλλά για τη νότια Ελλάδα.

Ροή Ειδήσεων