• Αναζήτηση

Αντώνης Σαμαράς: Τιμήθηκε με Χρυσό Μετάλλιο από το Πανεπιστήμιο Πειραιά

Με την ανώτατη διάκριση του Χρυσού Μεταλλίουτιμήθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράςαπό το Πανεπιστήμιο Πειραιώς σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στους χώρους του πανεπιστημίου. Το Χρυσό Μετάλλιο απονεμήθηκε από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου , καθηγητή Αγγελο Κότιο, κατόπιν ομόθυμης αποφάσεως , σε ένδειξη αναγνώρισης της «πολύτιμης συμβολής του κ. Σαμαρά στην απόκτηση του Θεμιστοκλειου Συγκροτήματος Νίκαιας και για τη συνολική ανάπτυξη του Πανεπιστημίου Πειραιώς».

Στον χαιρετισμό του ο πρώην πρωθυπουργός ευχαρίστησε τις πρυτανικές αρχές για την τιμητική διάκριση. Τόνισε, μεταξύ άλλων, πως «θεωρώ ότι έκανα απλά το καθήκον μου έναντι της χώρας και της πνευματικής μας ζωής» κι ευχήθηκε «ο χώρος του Πανεπιστημίου να καταστεί ένα γόνιμο πεδίο μάθησης για τα νέα παιδιά, τους αυριανούς επιστήμονες μας».

sam_1__1_

 

Ο κ. Σαμαράς νωρίτερα εγκαινίασε το Θεμιστόκλειο Συγκρότημα Νίκαιας, παρόντων εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων και της τοπικής αυτοδιοίκησηςκαθώς και των πρυτανικών αρχών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Ροή Ειδήσεων