• Αναζήτηση

Απασφάλισε ο Καμπόσος: «Παναγιώτη Νίκα, σταμάτα να λες ψέματα. Εξευτελίζεις τον Αντιπεριφερειάρχη σου. Μην ακυρώνεις τον Λαμπρόπουλο ή άλλαξέ τον»! (video)

Σε μία τηλεοπτική συνέντευξη τύπου – «ποταμό», ο Πρόεδρος της Περιφερειακής .Ένωσης Δήμων και Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος ξέσπασε και τα «είπε όλα», με αφορμή τις εξελίξεις για την Πελοπόννησος ΑΕ.

Αφορμή για τον ξέσπασμα Καμπόσου ήταν μια χθεσινοβραδινή γραπτή δήλωση του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα που έκανε λόγο ότι «δεν υπάρχει πλέον περιθώριο συνεννόησης με την ΠΕΔ».

Ο Δημήτρης Καμπόσος τόνισε ότι οι αποφάσεις της γενικής συνέλευσης της Πελοπόννησος ΑΕ ήταν ομόφωνες και πως αυτά που ισχυρίζεται ο Παναγιώτης Νίκας μηδενίζουν τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Λαμπρόπουλος, ο οποίος με απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου, ήταν ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας στη Γ.Σ. της ΠΕΔ.

Ο κ. Καμπόσος ισχυρίστηκε ότι ο Περιφερειάρχης εξευτελίζει τον Αντιπεριφερειάρχη του, ενώ για τον Χρήστο Λαμπρόπουλο είπε ότι είναι ένας ήσυχος και ήρεμος άνθρωπος.

«Η Περιφέρεια ήθελε να αρπάξει τις δικέ μας μετοχές» είπε στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ΠΕΔ και πρόσθεσε .. «Πήγες να μου φορτώσεις το κλείσιμο της Πελοπόννησος ΑΕ και για αυτό τα άκουσες, κύριε Νίκα.

Στάματα πλέον να λες ψέματα. Θες να κάνεις άλλες εταιρίες, καν’ τες. Μην ακυρώνεις τον Λαμπρόπουλο ή άλλαξε τον. Άλλα είπαμε στη γενική συνέλευση και άλλα είπες μετά εσύ, χωρίς να έχεις πάρει έγκριση από κανέναν.

Λυπάμαι διότι δεν πίστευα ότι αυτός ήταν ο Παναγιώτης Νίκας. Ο άνθρωπος που στήριξα στις εκλογές για να γίνει Περιφερειάρχης. Λυπάμαι να προσπαθείς να ρίξεις άδικο στον Πρόεδρο της ΠΕΔ όταν ξέρεις πολύ καλά την ακεραιότητα του χαρακτήρα του.»

https://www.kalimera-arkadia.gr/

Ροή Ειδήσεων