• Αναζήτηση

Απόπειρα αρπαγής 12χρονης στη Ραφήνα: «Αυτός ο άνθρωπος ψαχνόταν να βρει ένα θύμα», λέει η μητέρα της

Για την απόπειρα αρπαγής της ανήλικης στη Ραφήνα από έναν 48χρονο, μίλησε η μητέρα της η οποία αποκάλυψε ότι ο εν λόγω άνδρας την είχε παρενοχλήσει και στο παρελθόν.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», περιέγραψε αρχικά τα όσα έζησε η κόρη της. «Αυτός άρχισε με το: Γεια σου κούκλα, πού πας; Δηλαδή την πλησίασε και της είπε αυτό. Το πιο χυδαίο πράγμα που θα μπορούσες να πεις σε ένα 12χρονο παιδί».

«Η κόρη μου δεν του απάντησε και της έλεγε να την πάει κάπου. Του είπε: Όχι, ευχαριστώ. Και συνέχισε να κάνει πετάλι. Μετά αυτός έγινε επιθετικός, γύρισε της είπε να μπει μέσα τώρα, χτυπούσε τα χέρια του στο τιμόνι από τα νεύρα του που δεν έμπαινε μέσα το παιδί. Η κόρη μου από ότι μου είπε, είχε πιει, ήταν λίγο μεθυσμένος γιατί λογικά αυτός την έβλεπε από την πλατεία», προσέθεσε.

 

Την είχε προσεγγίσει και στο πρόσφατο παρελθόν
Και προσέθεσε το εξής: «Η κόρη μου όταν ερχόταν σπίτι ήταν σε ανοιχτή ακρόαση με μια φίλη της, την όλη ώρα που γινόταν αυτό εκείνη άκουγε. Ήταν σε μια σκέψη το τι θα κάνει, ποια ήταν η επόμενη κίνηση. Αφού είδε ότι μπήκε μέσα στον μονόδρομο και την ακολούθησε, είδε ότι το άλλο ζευγάρι σταμάτησε με το αμάξι του και σκέφτηκε να τους προλάβει και να ζητήσει βοήθεια. Και αυτό έγινε. Σταμάτησε το ζευγάρι, η γυναίκα αμέσως πήρε την πινακίδα, πήρε την αστυνομία, την περιτριγύρισαν οι κάτοικοι μετά και έτσι τράπηκε σε φυγή».

Μάλιστα, όπως αν έφερε, είχε σημειωθεί ανάλογο περιστατικό «και πριν ένα ενάμιση μήνα, δεν θυμάμαι καλά. Της είχε πει: Πού πας; Και πας για ύπνο τώρα; Και τι θα κάνεις; Μπες να σε πάω εγώ. Η κόρη μου του είπε να την αφήσει ήσυχη και αυτός πήγε λίγο πιο πάνω, έκανε αναστροφή αλλά εκείνη μπήκε στα στενά και την έχασε. Αυτός ο άνθρωπος ψαχνόταν να βρει ένα θύμα, έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα».

 

Ροή Ειδήσεων