• Αναζήτηση

Άργος: Έγινε ντέτεκτιβ για να βρει τον πατέρα του που αγνοείται εδώ και σχεδόν 9 χρόνια

Έκκληση μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» για να βρει τον πατέρα του, που αγνοείται εδώ και σχεδόν 9 χρόνια, έκανε ο 23χρονος Φώτης Καρυοφύλλας.

Ο 23χρονος είναι αποφασισμένος να βρει τον πατέρα του, ο οποίος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς την Πρωτομαγιά του 2015, λίγα χιλιόμετρα έξω από το Άργος. Τότε ο Φώτης ήταν 15 ετών. Η μητέρα του είχε «φύγει» από τη ζωή 2 χρόνια πριν και μεγάλωνε με τη γιαγιά και τον πατέρα του. Η τελευταία φορά που εθεάθη ο πατέρας του, Χρήστος Καρυοφύλλας, ήταν 1η Μαΐου 2015 σε μια ταβέρνα στον Αχλαδόκαμπο, όπου είχε πάει να διασκεδάσει με την παρέα του, δυο γυναίκες και άλλον έναν άνδρα. Όμως δεν επέστρεψε ποτέ στη μητέρα και το παιδί του.

«Ο πατέρας μου πήγε να διασκεδάσει με τους φίλους του. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο πατέρας μου ήταν στην ταβέρνα με τρία ακόμα άτομα, η μία από τις κοπέλες ήταν η σχέση του… Τότε είχαν ξεκινήσει οι διαδικασίες, όμως δε βρέθηκε λύση. Το 2022 βγήκε ξανά missing alert. Μόνος μου ψάχνω, η αστυνομία δε βοηθάει καθόλου… Τόσα χρόνια ψάχνω να τον βρω, δε γίνεται να εξαφανίστηκε και να μην επικοινωνήσει», υποστήριξε στην εκπομπή ο 23χρονος.

Ο Φώτης υποστήριξε, ότι ο πατέρας του ήταν εθισμένος στις ουσίες και ίσως αυτός να είναι και ο λόγος της εξαφάνισής του. «Ήξερα πολλά… Μου είχε πει ότι κινδυνεύει», πρόσθεσε. Από την πλευρά του, ο ιδιωτικός ερευνητής Χάρης Βεραμόν που ασχολείται με την υπόθεση, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, κάνοντας λόγο για «ισχυρές ενδείξεις».

Ροή Ειδήσεων