• Αναζήτηση

Αυτό που θέλουν οι άντρες και δεν το αναφέρονται συχνά

Ναι, το ξέρουμε πως πάνω από όλα βρίσκεται η προσωπικότητα. Η συμπεριφορά. Ο άνθρωπος. Αλλά όταν μιλάμε για ζητήματα έλξης, τότε δεν γίνεται να μην μιλήσουμε και για σώμα. Επειδή η πρώτη εντύπωση, τις περισσότερες φορές, έχει να κάνει με αυτό που βλέπουμε. Και μέσα από μελέτες, οι ειδικοί έχουν καταλήξει στα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά που μπορεί να έχει μια γυναίκα… απ’ ό,τι λένε, τουλάχιστον, οι άντρες.

Ποια είναι αυτά;

Το σώμα… κλεψύδρα
Κι όμως, φαίνεται ότι οι άντρες δεν προτιμούν τις αδύνατες. Ιδανικά, θέλουν μία σχετικά λεπτή μέση, αλλά με πληθωρικό στήθος και γλουτούς.

Συμμετρία
Στην αρχαία Αίγυπτο, η συμμετρία θεωρούνταν η αποκορύφωση της ομορφιάς. Συνεπώς, ένα συμμετρικό πρόσωπο φαίνεται να έλκει περισσότερους πιθανούς συντρόφους και να θεωρείται πιο όμορφο. Τώρα, έχοντας πει αυτό, να θυμίσουμε όμως ότι η απόλυτη συμμετρία είναι λίγο μύθος, ε; Ακριβώς όπως και η τελειότητα.

Τα προσεγμένα, μακριά μαλλιά
Μέσα από αρκετά πιθανά στυλ για μαλλιά, οι περισσότεροι άντρες συμφώνησαν πως τα μακριά, ελεύθερα μαλλιά θεωρούνται πιο ελκυστικά. Αυτό συμβαίνει επειδή τα πιασμένα μαλλιά συσχετίζονται άμεσα με πιο… μαζεμένα άτομα.

Το κόκκινο χρώμα
Το μικρό μαύρο φόρεμα είναι all-time classic, αλλά φαίνεται πως το χρώμα που θα τρελάνει τους άντρες είναι το κόκκινο. Συνεπώς, αν θέλετε να τραβήξετε την προσοχή, η λύση είναι κόκκινα ρούχα, νύχια ή κραγιόν, και δεν θα το μετανιώσετε.

H μυρωδιά
Η όσφρηση παίζει μεγαλύτερο ρόλο στην έλξη απ’ ό,τι πιστεύαμε… Ορισμένες μυρωδιές μπορούν να τρελάνουν τους άντρες – όπως η κανέλα. Αλλά δεν χρειάζεται να μυρίζεις κανέλα για να τον κάνεις να χάσει το μυαλό του. Ένα καλό και διακριτικό άρωμα θα κάνει την ίδια δουλειά.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: in2life.gr

Ροή Ειδήσεων