• Αναζήτηση

Αυτοκτονία στη Μαγνησία: «Σήκωνε βαρύτερο φορτίο από απ’ όσο της αναλογούσε» – Συγκλονίζει η αδερφή της 18χρονης

Θλίψη έχει σκεπάσει την τοπική κοινωνία στα Κανάλια της Μαγνησίας όπου μια 18χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της το απόγευμα της Δευτέρας.

Η αδερφή της, με μια συγκλονιστική ανάρτηση στα social media, περιγράφει πόσο όμορφος και δυναμικός άνθρωπος ήταν η 18χρονη και λέει ότι «σήκωνε βαρύτερο φορτίο από όσο της αναλογούσε».

Η ανάρτηση της αδερφής της 18χρονης:

«Το μωρό μας δεν είναι πια σπίτι. Μοιάζει αδιανόητο και φυσικό ταυτόχρονα. “Γελάω και κλαίω μαζί», μου είπε πρόσφατα. Απ’ όταν άρχισε να καταλαβαίνει τον εαυτό της ήθελε οι αποφάσεις της ζωής της να είναι δικές της. Το δεχτήκαμε και καμαρώναμε για το δυναμισμό της. Νιώθουμε περήφανες για κείνη και τώρα. Διάλεξε συνειδητά πώς να κάνει τη μεγάλη έξοδο.

Πώς και γιατί μη ρωτάτε. Το φορτίο που σήκωνε ήταν πολύ βαρύτερο απ’ όσο της αναλογούσε. Νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη που έφτασε ως εδώ, που τα κατάφερε. Εύχομαι ότι έφυγε με τη ψυχή της όσο πιο γεμάτη γινόταν. Από έρωτα, γέλιο, αγκαλιές, φίλους, αγάπη, φιλιά. Ξέρω πως, φυσικά, δεν ήταν πλήρης. Είχε τόσα σχέδια και όνειρα, ανάγκες, επιθυμίες. Η ανάγκη της για λύτρωση, όμως, ήταν μεγαλύτερη απ’ οποιαδήποτε άλλη. Δεν θέλουμε αμήν και κεράκια. Ούτε λύπηση. Δεν ήταν καημένη. Ήταν μία επαναστάτρια. Κι ακόμα είναι. Ένα μίγμα «ευαισθησίας κι αξιοπρέπειας». Το ωραιότερο μαγκάκι. Αυτό κρατήστε από τη…

«Κι όσες κι αν χτίζουν φυλακές κι αν ο κλοιός στενεύει, ο νους μας είναι αληταριό που όλο θα δραπετεύει».

Μωράκι μου, σ’ αγαπώ πολύ..». 

Τέσσερα σημειώματα άφησε πίσω της η 18χρονη

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, οι αστυνομικοί εντόπισαν τέσσερα σημειώματα, τα οποία είχε γράψει λίγη ώρα πριν την απόφασή της να βάλει τέλος στη ζωή της η 18χρονη.

Η μία επιστολή απευθυνόταν προς τη μητέρα της, η δεύτερη προς την αδερφή της, η τρίτη προς τον νεαρό σύντροφό της και μία τελευταία γενικού περιεχομένου, στην οποία εξηγούσε τους λόγους που την οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Οι αστυνομικοί ολοκληρώνοντας την έρευνα, παρέδωσαν τις επιστολές στους παραλήπτες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η άτυχη κοπέλα προτού προβεί στο απονενοημένο διάβημα, κατανάλωσε άγνωστη ποσότητα χαπιών.

Ροή Ειδήσεων