• Αναζήτηση

Αυτοψία Δ. Πτωχού παρουσία του Δημάρχου Τριφυλίας σε λιμάνι Μαράθου και δρόμο Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι

Δείτε τι δήλωσαν στο gargalianoionline

Αυτοψία πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη, τον Εκτελεστικό Γραμματέα Γιώργο Σπίνο και τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, στο λιμάνι του Μαράθου, το δρόμο Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι και το λιμάνι της Κυπαρισσίας.

Ο Περιφερειάρχης βρέθηκε στο “περιβόητο” έργο του λιμανιού στη Μαραθόπολη, που έχει περάσει από… σαράντα κύματα. Οι υποσχέσεις… έγιναν συγκεκριμένες δεσμεύσεις με τον κ. Πτωχό να μην αφήνει περιθώρια για… δεύτερες σκέψεις και για καθυστερήσεις, αλλά να στέκεται στην ουσία να ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις.

Μάλιστα το πλέον χαρακτηριστικό και εδώ ήταν η επικοινωνία με τον κόσμο τον οποίο και άκουσε προσεκτικά στα όσα αναφέρθηκαν. Οι αλιείς της περιοχής αλλά και εκπρόσωποι του τουρισμού ήταν εκεί για να παραθέσουν στον κ. Πτωχό τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν με τον ίδιο να ενστερνίζεται τις απόψεις τους.

Δείτε βίντεο:

    

Μετέπειτα με τον δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη βρέθηκαν και στο οδικό έργο Γαργαλιάνοι – Φιλιατρά, ένα έργο ζωτικής σημασίας το οποίο και αναμένεται από τα τέλη του καλοκαιριού να μπορέσει να αποδίδεται τμηματικά στην κυκλοφορία.

 

Επόμενος σταθμός ήταν το λιμάνι της Κυπαρισσίας.

Δείτε δηλώσεις του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού:

Δείτε δηλώσεις του Δημάρχου Τριφυλίας Γιώργου Λεβεντάκη:

Ροή Ειδήσεων