• Αναζήτηση

Αυτός είναι ο γυμνασιάρχης στο Ηράκλειο που προφυλακίστηκε για βιασμό μαθήτριας – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά από διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του διευθυντή γυμνασίου που προφυλακίστηκε για τον βιασμό ανήλικης.

Εις βάρος του 63χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου, υπό την έννοια της τέλεσης γενετήσιας πράξης με αυτόν (συνουσία, ετεροαυνανισμός) με την άσκηση σωματικής βίας, κατάχρησης ανηλίκου υπό την έννοια της διενέργειας γενετήσιων πράξεων με αυτόν (συνουσία, ετεροαυνανισμός) με παθούσα ηλικίας άνω των 14 ετών, από πρόσωπο στο οποίο έχουν εμπιστευθεί την ανήλικη για να την επιβλέπει και μάλιστα εκπαιδευτικό και κατάχρησης ανηλίκου δια της απεύθυνσης χειρονομιών γενετήσιου χαρακτήρα κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, πρόκειται για τον (επ.) ΠΥΝΗΡΤΖΗ (ον.) Γεώργιο του Αντρέα και της Μαρίας που γεννήθηκε το 1962 στο Ηράκλειο.

katigoroumenos-irakleio-biasmos__1_
katigoroumenos-irakleio-biasmos__2_
katigoroumenos-irakleio-biasmos__3_

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ροή Ειδήσεων