• Αναζήτηση

Χάος στη Super League 2 – Ποδοσφαιριστές τρώνε από συσσίτια, καταρρέουν και κάνουν ψυχοθεραπεία

Τις τριτοκοσμικές καταστάσεις που βιώνουν οι παίκτες, αλλά και τα μέλη των ομάδων, της Super League 2 αναδεικνύει μέσα από ένα ντοκιμαντέρ ο Σύνδεσμος των Ποδοσφαιριστών.

Οι άθλιες συνθήκες, με ποδοσφαιριστές να τρώνε φαγητό από συσσίτια, να καταρρέουν και να καταφεύγουν στη ψυχοθεραπεία για να αντέξουν, αποκαλύπτονται μέσα από μαρτυρίες στο ντοκιμαντέρ του ΠΣΑΠ, το οποίο θα παρουσιαστεί σε τρία επεισόδια.

«Χάος. Super League 2. H δεύτερη εθνική κατηγορία. Σ’ ένα ιδεατό κόσμο θα έπρεπε να λειτουργούσε ως… εργαστήριο ανάδειξης νέων ποδοσφαιριστών. Όχι στην Ελλάδα. Εδώ είναι βυθισμένη στην ανυποληψία. Στην καχυποψία. Στα οικονομικά προβλήματα», αναφέρει ο ΠΣΑΠ σε σχετική ανακοίνωση και προσθέτει::

«Ένα πρωτάθλημα που ζει χάρη στα όνειρα των ίδιων των ποδοσφαιριστών. Όνειρα τα οποία… εκμεταλλεύεται. Ένα πρωτάθλημα δεύτερης κατηγορίας, ενός αλλιώτικου Θεού. Ο ΠΣΑΠΠ με ένα ντοκιμαντέρ τριών επεισοδίων, παραγωγής της Stars Inc.11, επιχειρεί να περιγράψει την κατάσταση από την πλευρά των… θυμάτων. Των ποδοσφαιριστών».

«Των ποδοσφαιριστών που δεν έχουν να φάνε, που ζουν σε άθλιες συνθήκες, δεν έχουν τα βασικά για την προπόνησή τους, αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τις βλέψεις τους προκειμένου να ζήσουν την οικογένεια τους και όχι εις βάρος της. Που κάνουν ψυχοθεραπεία για ν’ αντέξουν, που ντρέπονται να πουν με τι ασχολούνται. Σ’ αυτό το ντοκιμαντέρ θα προσπαθήσουμε για πρώτη φορά να σας δείξουμε το ποδόσφαιρο μέσα από τα μάτια των πρωταγωνιστών της Super League 2».

«Nα περιγράψουμε την πραγματικότητα όπως είναι. Ούτε ωραιοποιημένη, ούτε κίτρινη. Με στόχο να μετατρέψουμε το ΧΑΟΣ σε ΟΡΑΜΑ για το αύριο του αθλήματος που αγαπάμε και για μια κατηγορία που αξίζει να είναι επαγγελματική όχι μόνο στα λόγια».

Ροή Ειδήσεων