• Αναζήτηση

Χρ. Στάικος: Καλούμε τους πολίτες να έρθουν στην κάλπη να ενισχύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα (video)

Στις 15 Μαΐου στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης θα πραγματοποιηθούν εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη προέδρου και  κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

 

 

Ο κ. Χρήστος Στάικος, Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αρκαδίας έκανε δηλώσεις σχετικά με τη εκλογική διαδικασία που θα ακολουθηθεί.

 

Αρχικά καλεί όλα τα μέλη, τους ψηφοφόρους, τους αριστερούς και όλους τους δημοκράτες να συμμετάσχουν στις εκλογές.

 

Καλούμε τους πολίτες να έρθουν στην κάλπη να ενισχύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, να ενδυναμώσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα και να στείλουμε ένα ισχυρό πολιτικό  μήνυμα αλλαγής.

.

Στη συνέχεια, τόνισε την αδυναμία της κυβέρνησης του Μητσοτάκη να διαχειριστεί τα προβλήματα που έχουν προκύψει.

 

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι η χειρότερη κυβέρνηση, την χειρότερη στιγμή», είπε, γι’ αυτό επισήμανε ότι «όσο μεγαλύτερη θα είναι η συμμετοχή τόσο ισχυρότερο θα είναι το μήνυμα αλλαγής που θα σταλεί.».

 

Τα εκλογικά κέντρα στην Αρκαδία προσπαθούν να καλύψουν ένα ευρύ  φάσμα περιοχών. Κάποιος έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει στο Λεωνίδιο, στον Τυρό, στο Άστρος, στην Τρίπολη, στο Λεβίδι, στη Βυτίνα, στα Τρόπαια και τη Μεγαλόπολη, καταβάλοντας το αντίτιμο των δυο ευρώ.

 

Σχετικά με την εκλογική διαδικασία της ανάδειξης κεντρικής επιτροπής ο κ. Στάικος τόνισε ότι πρόκειται για μια καινούργια διαδικασία καθώς θα αναδειχθεί και από τη βάση του κόμματος, μια πρωτοπορία για τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Πανελλαδικά τα μέλη της κεντρικής επιτροπής θα αριθμούν 300 μέλη. Από την Περιφέρεια Πελοποννήσου θα αναδειχθούν 14 μέλη για την κεντρική επιτροπή, 7 άνδρες και 7 γυναίκες. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να υπάρχει 50% στο ποσοστό του φύλου των υποψηφίων ιδιαίτερα στις μέρες μας όπου η έμφυλη βία κυριαρχεί.

 

Ο κ. Σταίκος ευελπιστεί ότι η συμμετοχή του κόσμου θα είναι μεγάλη.

«Θέλουμε να δώσουμε μεγαλύτερη σημασία στη συμμετοχή του κόσμου, η οποία θεωρούμε ότι όσο μεγαλύτερη θα είναι τόσο πιο ισχυρό θα είναι το μήνυμα για την Πολιτική Αλλαγή», επεσήμανε.

Ροή Ειδήσεων