• Αναζήτηση

Costa Navarino: Έρχεται το 10ο Greek Maritime Golf Event

Επιστρέφει το Greek Maritime Golf Event, το κορυφαίο τουρνουά γκολφ που συνδέει το γκολφ με τη ναυτιλία τα τελευταία 10 χρόνια, στις 5-8 Σεπτεμβρίου 2024, στην Costa Navarino, στη Μεσσηνία. Η σπουδαία διοργάνωση που αποτελεί θεσμό στον χώρο του γκολφ κάθε χρόνο στηρίζει μέσα από τις δράσεις της την κοινωνία και τον συνάνθρωπο.

Παίζουμε γκολφ για καλό σκοπό

To Greek Maritime Golf Event συνεχίζει και φέτος το κοινωνικό του έργο. Η διοργάνωση θα ενισχύσει για ακόμα μία χρονιά μέσα από τις δράσεις της τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα». Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς απονομής των φετινών βραβείων στους νικητές και τις νικήτριες ομάδες αντίστοιχα, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν το ποσό που επιθυμούν απευθείας λαμβάνοντας μέρος στις κληρώσεις για πλούσια δώρα της λαχειοφόρου αγοράς που θα πραγματοποιηθεί. Το ποσό που θα συλλέξει συνολικά η διοργάνωση θα διατεθεί στον σύλλογο «Η Φλόγα», που συμπαραστέκεται στα παιδιά που νοσούν από καρκίνο και τις οικογένειές τους, αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα τους, μοιράζεται τους φόβους και τις αγωνίες τους, στηρίζει με κάθε τρόπο τον αγώνα τους και διεκδικεί ουσιαστική παρουσία και δυνατότητα παρέμβασης στα θέματα της ιατρικής, ψυχικής και κοινωνικής φροντίδας αυτών των παιδιών.

Photo Credit: Greek Maritime Golf Event by Angelos Zymaras

Στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα», Μαρία Τρυφωνίδη δήλωσε σχετικά: «Εκ μέρους των γονιών και των παιδιών της Φλόγας, του Πανελλήνιου Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μας για την πρόσκληση να παρευρεθούμε για 2η συνεχόμενη χρονιά στο κορυφαίο ναυτιλιακό τουρνουά γκολφ. Για εμάς η στήριξη της προσπάθειάς μας αποτελεί εκτός από χαρά και τιμή, ιδιαίτερη αναγνώριση του έργου μας, που εδώ και 42 χρόνια επιτελούμε δίπλα στο παιδί με καρκίνο.

Η αλυσίδα των φίλων της Φλόγας, που συνέχεια μεγαλώνει, είναι για εμάς τους γονείς η δύναμη που μας δίνει το κουράγιο και τη θέληση να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για τη βελτίωση της ιατρικής, ψυχικής και κοινωνικής φροντίδας των παιδιών μας, Μαζί μεταφέρουμε το πιο ουσιαστικό μήνυμα: “Ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας ΜΠΟΡΕΙ να ιαθεί”».

Photo Credit: Greek Maritime Golf Event by Angelos Zymaras
Δείτε το highlights video με μοναδικές στιγμές από την περσινή διοργάνωση:

 

Η Φετινή Αγωνιστική Δράση

Το Greek Maritime Golf Event θα συγκεντρώσει και φέτος περισσότερα από 80 ανώτατα στελέχη της ναυτιλίας που θα σχηματίσουν ομάδες, των τεσσάρων ατόμων. Οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε ομαδικό επίπεδο την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, στον αγώνα shotgun scramble στο International Olympic Academy Golf Course. Αντίστοιχα, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, θα λάβουν μέρος σε έναν αγώνα shotgun scramble που θα πραγματοποιηθεί στο The Hills Course. Οι γκολφερ θα απολαύσουν ένα μοναδικό τοπίο παίζοντας γκολφ ανάμεσα σε ελαιόδεντρα εκατοντάδων ετών με εκπληκτική θέα στο Ιόνιο πέλαγος, στον ιστορικό κόλπο του Ναυαρίνου και στο γραφικό λιμάνι της  Πύλου.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Το Greek Maritime Golf Event, διοργανώνεται από την Birdie Events και αποτελεί πρωτοβουλία του αναγνωρισμένου Έλληνα PGA golfer, Θάνου Καραντζιά. Το Golf Production έχει αναλάβει το sports marketing agency of the year της ActiveMedia Group. Tο τουρνουά απευθύνεται αποκλειστικά σε διακεκριμένα στελέχη της ελληνικής ναυτιλίας.

Ροή Ειδήσεων