ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία, που είχε γίνει την 18.12.2020, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 24 και 45 ετών, αντίστοιχα, για κλοπή.

Συνελήφθη στις 16.2.2021 το πρωί, στο Βέλο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, 41χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης. Συγκεκριμένα, εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης από τις Σουηδικές Αρχές, σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για οικονομικά εγκλήματα, πράξεις που έγιναν κατά το χρονικό διάστημα από 28.3.2014 έως 29.4.2015 στη Στοκχόλμη Σουηδίας. Ο 41χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Ναυπλίου.

ΛΑΚΩΝΙΑ. Συνελήφθησαν στις 16.2.2021 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, δύο (2) ημεδαποί, 39χρονος και ανήλικος, γιατί προχθές (15.2.2021) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης, αφαίρεσαν από επιχείρηση ημεδαπού πάνελ ηλιακού θερμοσίφωνα, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Συνελήφθη στις 16.2.2021 το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 22χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Συνελήφθη στις 16.2.2021 το πρωί, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 64χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθησαν στις 16.2.2021 το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 51 και 28 ετών, αντίστοιχα, γιατί σε βάρος τους εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, για κλοπή κατά συναυτουργία και φθορές ξένης ιδιοκτησίας.

Συνελήφθησαν στις 16.2.2021 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας και του Αστυνομικού Τμήμα Πύλου-Νέστορος, δύο (2) ημεδαποί, 41χρονος και 39χρονη, αντίστοιχα, γιατί στις 15.2.2021 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου-Νέστορος αφαίρεσαν από αποθήκη ημεδαπού αγροτικά αντικείμενα και εργαλεία, μέρος των οποίων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Επιπλέον, κατασχέθηκε και όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.