• Αναζήτηση

Δεν θα επιτρέψουμε την λειτουργική υποβάθμιση των Δημοτικών σχολείων μας ( Κορώνης και 2ο Χώρας )

Πρωινή συνάντηση με την  Δντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Θεοφανία Σιούτη – Μερκούρη, λόγο της ενημέρωσης που είχα από τους Δντες των Δημοτικών Σχολείων Κορώνης και 2ου Χώρας ότι επίκειτο η λειτουργική τους υποβάθμιση σε 5θεσια .

Αφού εξέφρασα την αντίδραση μας γι αυτή την λανθασμένη  απόφαση , τεκμηρίωσα τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να συμβεί αυτό και ότι θα πρέπει τα σχολεία να συνεχίσουν ως 6θεσια , η κυρία Σιούτη μου υποσχέθηκε ότι θα ξανά εκτιμήσει το θέμα με τα νέα δεδομένα που προέκυψαν .

Παράλληλα  μιλήσω και με τον Δντη Περιφερειακής Εκπαίδευσης Πελοποννήσου για το ίδιο θέμα  επισημαίνοντάς του την έντονη δυσφορία μας για το ζήτημα  που προέκυψε και τον ενημέρωσα για τις αντιδράσεις που θα υπάρξουν .

Την Τετάρτη στην Αθηνα θα έχουμε και συνάντηση με την Υφυπουργό Παιδιας κυρία Ζεττα Μακρη λόγο αρμοδιότητας εάν έως τότε δεν έχει διευθετηθεί το θέμα  .

Πρέπει άμεσα να συνεδριάσει το Δημοτικό μας Συμβούλιο ώστε να παρθούν  οι σχετικές αποφάσεις για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν από τον Δήμο έτσι ώστε να μην υλοποιηθεί η απόφαση  υποβάθμισης  των σχολείων μας.

Ροή Ειδήσεων