• Αναζήτηση

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Μεσσήνης

Από τον ΔΕΔΔΗΕ ειδοποιούνται οι κάτοικοι των παρακάτω περιοχών του Δήμου Μεσσήνης, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στις 22.11.2023 ημέρα Τετάρτη.

Στην έξοδο της Μεσσήνης, στην περιοχή περιμετρικά της αποθήκης ΑΣΟ (Πάρκινγκ Δήμου Μεσσήνης) , στο 3ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό, στο 1ο Γυμνάσιο, στο 2ο Γυμνάσιο, στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης, στο Νεκροταφείο Μεσσήνης, στο 3ο Νηπιαγωγείο, στο Γενικό Λύκειο, στις Εργατικές κατοικίες, στο 1ο Δημοτικό παιδικό σταθμό και 1ο Δημοτικό σχολείο Μεσσήνης, από ώρα 08:00 έως 16:00.

Προσοχή!

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε. θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Ροή Ειδήσεων