• Αναζήτηση

Διακοπές ρεύματος στη Μεσσηνία

Aπο τον ΔΕΔΔΗΕ ειδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται:

Στην περιοχή Γκοριτσά Νεοχωρίου Λεύκτρου, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 3.12.2021 ημέρα Παρασκεύη και από ώρα 11:00 έως 15:00.

 

Στην Τ.Κ. Αγίου Νικολάου του Δήμου Δυτικής Μάνης, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 3.12.2021 ημέρα Παρασκευή και από ώρα 08:30 έως 11:00.

Στην Καλαμάτα, από τη συμβολή των οδών Β. Σοφίας & Κανάρη, έως Σωκράτους & Κανάρη και στις παράλληλες οδούς αυτών (Β. Αμαλίας, Β. Κωνσταντίνου), ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνου ολιγόωρες διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος την 3.12.2021 ημέρα Παρασκευή και από ώρα 08:00 έως 15:00.

Προσοχή! Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.

Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε, θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Ροή Ειδήσεων