• Αναζήτηση

Διακοπές ρεύματος στην Καλαμάτα

 

Από τον ΔΕΔΔΗΕ ειδοποιούνται οι κάτοικοι της Καλαμάτας ότι, θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στις 16.11.2022 ημέρα Τετάρτη, ως εξής:

Επί της οδού Αθηνών , από τα φανάρια του Ασπροχώματος έως έξωθεν ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ και περιμετρικά , από ώρα 07:00 έως 11:30.

Επί της οδού Ηρών Πολυτεχνείου , από τη συμβολή της με την οδό Στ. Κωστοπούλου έως την οδό Αρτέμιδος , η βόρια πλευρά του δρόμου. Στις περιοχές που βρίσκονται το 12ο Νηπιαγωγείο Καλαμάτας , 24ο Νηπιαγωγείο Καλαμάτας, 9ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας και περιμετρικά αυτών , από ώρα 07:00 έως 16:00.

Προσοχή! Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.

Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε. θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Ροή Ειδήσεων