• Αναζήτηση

Διακοπή ρεύματος στη Μεσσηνία

Από τον ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνονται οι κάτοικοι που βρίσκονται στις παρακάτω περιοχές της Μεσσηνίας ότι θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στις 29.04.2023 ημέρα Σάββατο, ως κάτωθι:

  • Στην Καλαμάτα , στην περιοχή που βρίσκεται το Αλεξανδράκειο Κληροδότημα -Γηροκομείο και στις οδούς περιμετρικά (Αλαγονίας , Πατριάρχου Προκοπίου , Βιλλεαρδουίνου Μεσσηνιακής Γερουσίας , Παπαδοπούλου , κ.λπ.) , από ώρα 08:00 έως 11:00.
  • Στο Χανδρινού , οικ. Πλατανόβρυσης , του Δήμου Πύλου – Νέστορος , από ώρα 08:00 έως 16:00.
  • Στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Ασπρόχωμα (πρώην ΤΕΙ) από ώρα 12:00 έως 15:00.

Επίσης Ειδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται στις παρακάτω περιοχές ότι, θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στις 30.04.2023 ημέρα Κυριακή , ως κάτωθι :

  • Στην Καλαμάτα , στην περιοχή του Δημαρχείου Καλαμάτας και στις οδούς περιμετρικά ( Δήμητρας , Ορέστη , Τροίας , Ιωνίας , Κλεοβούλου , Αγαμέμνωνος , Αγίου Δημητρίου κ.λπ.) , από ώρα 08:00 έως 11:00 .
  • Στην περιοχή που βρίσκεται το δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας και στις οδούς περιμετρικά (Σόλωνος , Δημοσθένους , Ψαρών , Αριστείδου , Αλκιβιάδου και Μαρίας Μπασακάρη , από ώρα 12:00 έως 15:00.

Προσοχή! Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.

Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε. θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Ροή Ειδήσεων