• Αναζήτηση

Διακοπή ρεύματος στη Μεσσηνία

Από τον ΔΕΔΔΗΕ ειδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται στις παρακάτω περιοχές της Μεσσηνίας ότι, θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στις 24.02.2024 ημέρα Σάββατο , ως κάτωθι :

  • Οι οικισμοί Φοινίκη, Φοινικούντα, Ευαγγελισμός, Λαχανάδα, Νερατζές, Λούτσα, Γκριζόκαμπος καθώς και οι περιοχές Δεντρούλια, Περιβολάκια, Λάμπες , του Δήμου Πύλου – Νέστορος από ώρα 08:00 έως 16:00.

Επίσης ειδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται στις παρακάτω περιοχές ότι, θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στις 26.02.2024 ημέρα Δευτέρα, ως κάτωθι :

  • Αρδρευτικά στην περιοχή Αβραμίου , του Δήμου Μεσσήνης , από ώρα 08:00 έως 16:00.

Ειδοποιούνται τέλος; οι κάτοικοι που βρίσκονται στις παρακάτω περιοχές της Μεσσηνίας ότι, θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στις 27.02.2024 ημέρα Τρίτη , ως κάτωθι :

  • Αρδευτικά στην περιοχή Αβραμίου , του Δήμου Μεσσήνης , από ώρα 08:00 έως 16:00.

Προσοχή!

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε. θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Ροή Ειδήσεων