• Αναζήτηση

Διακοπή ρεύματος στη Μεσσηνία

Από τον ΔΕΔΔΗΕ ειδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται στις παρακάτω περιοχές ότι, θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στις 11.03.2024 ημέρα Δευτέρα, ως κάτωθι:

  • Αρδευτικά στην περιοχή του Ελαιόφυτου , του Δήμου Πύλου-Νέστορος , από ώρα 08:30 έως 14:30.
  • Αρδευτικά στην περιοχή Αράχοβας και Δενδρών , του Δήμου Καλαμάτας , από ώρα 08:30 έως 16:00.

Επίσης ειδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται στις παρακάτω περιοχές ότι, θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στις 12.03.2024 ημέρα Τρίτη, ως κάτωθι :

  • Στην Κορώνη , στην περιοχή που βρίσκεται το Camping , καθώς και περιμετρικά του Super Market- ΜΟΥΡΓΗ , θέση Μπίμπαγα , του Δήμου Πύλου-Νέστορος , από ώρα 08:00 έως 15:00.
  • Αρδευτικά στην περιοχή της Γιάλοβας και Γιανουλαϊικα , του Δήμου Πύλου-Νέστορος , από ώρα 10:00 έως 14:00 .

Προσοχή!

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε. θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Ροή Ειδήσεων