• Αναζήτηση

Διαμαρτυρία φοιτητών στην Καλαμάτα

“Ανταποκρινόμενοι στο σημερινό Πανεκπαιδευτικό κάλεσμα των φοιτητικών συλλόγων όλης της χώρας στο οποίο χιλιάδες φοιτητές συμμετείχαν σε αρκετές πόλεις Πανελλαδικά, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στην Κυβέρνηση για την απόσυρση του νέου νομοσχεδίου που είναι έτοιμη να περάσει, σήμερα Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, προβήκαμε ως Παράταξη σε διαμαρτυρία με την δημιουργία πανό στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας κατά του Covid-19.

Εν μέσω του δεύτερου κύματος πανδημίας η κυβέρνηση φαίνεται πως εθελοτυφλεί στα ουσιαστικά προβλήματα που υπάρχουν στην χώρα μας ενώ παράλληλα δίνει έμφαση στην υποβάθμιση της Δημόσιας Παιδείας και Εκπαίδευσης. Τηρώντας λοιπόν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, δείξαμε την εναντίωση μας και καταδικάζουμε με μια συμβολική στάση το εν λόγω νομοσχέδιο, χωρίς να προβούμε σε μαζικότερες κινητοποιήσεις.

“Ως Πανελλήνια Αγωνιστική Σπουδαστική Παράταξη, απαιτούμε εδώ και τώρα την Απόσυρση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου που Ευτελίζει την Δημόσια Παιδεία και Εκπαίδευση, και θα προχωρήσουμε σε Αγωνιστικές Μαζικές κινητοποιήσεις, εντός και εκτός Πανεπιστημίου όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν”.

“30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ”

Ροή Ειδήσεων