• Αναζήτηση

Διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από το Δημοτικό Παντοπωλείο Καλαμάτας

Ομαλά και σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Υπηρεσίας, εξελίσσεται η διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε 144 δικαιούχες οικογένειες συμπολιτών μας, μέσω του Δημοτικού Παντοπωλείου.

Σήμερα, Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου τη δημοτική δομή, που φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Βιοτεχνικού Πάρκου, στο ισόγειο του κτηρίου Διοίκησης, επισκέφτηκε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Φάβας, συνοδευόμενος από την Διευθύντρια της Διεύθυνσης Πρόνοιας Γεωργία Ηλιοπούλου και στελέχη της Διεύθυνσης, όπου και υπήρξε σχετική ενημέρωση.

Σημειώνεται ότι δικαιούχοι του Δημοτικού Παντοπωλείου είναι συνδημότες μας που εντάσσονται σ’ αυτό μετά από αίτησή τους, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά και έχοντας συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Γ. Φάβα, η διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης μέσω του Δημοτικού Παντωπωλείου θα συνεχιστεί έως και τη Μ. Πέμπτη. Ταυτόχρονα εξελίσσεται και η διανομή κρέατος ενόψει του Πάσχα, στις δικαιούχες οικογένειες, μέσω διατακτικών. Μέχρι σήμερα έχει προμηθευτεί τις ποσότητες κρέατος που του αναλογεί, περί το 70% των δικαιούχων.

Ροή Ειδήσεων