• Αναζήτηση

Διέγραψε τον Μιχάλη Ταμήλο η ΝΔ – «Οι δηλώσεις του δεν έχουν θέση στο κόμμα»

Με απόφαση της Γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μαρίας Συρεγγέλα, διαγράφεται από μέλος της Νέας Δημοκρατίας ο Μιχαήλ Ταμήλος.

«Οι δηλώσεις του δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες μας και δεν έχουν καμία θέση στο κόμμα μας», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Η κυβέρνηση του Κυριακου Μητσοτακη από την πρώτη στιγμή κάνει τα πάντα για να ριχτεί άπλετο φως στο δυστύχημα των Τεμπων και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Στεκόμαστε με σεβασμό μπροστά στις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους» δήλωσε η κα Συρεγγέλα.

Νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ εγκάλεσε την Νέα Δημοκρατία να πάρει θέση για τις «επιεικώς απαράδεκτες» δηλώσεις του πρώην βουλευτή, δημάρχου Τρικκαίων, ο οποίος, κατά την αξιωματική αντιπολίτευση, προσέβαλε βάναυσα τα θύματα του εγκλήματος των Τεμπών και τους συγγενείς τους που ένα χρόνο μετά παλεύουν για να δικαιωθούν.

Τις αντιδράσεις αυτές πυροδότησαν οι δηλώσεις του για τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών.

«Με αφορμή το γεγονός, ξέρεις πόσοι Τρικαλινοί πέθαναν το 2023; 1977 Τρικαλινοί απεβίωσαν εντός του 2023. Μεταξύ των οποίων ήταν και τα τρία παιδιά. Δεν θα πάρουν μαντήλια να κλαίνε όλα τα Τρίκαλα επειδή 1977 Τρικαλινοί πέθαναν…Η ζωή συνεχίζεται. Ο καθένας έχει τα προβλήματά του. Ψάχνει να βρει δουλειά».

Ροή Ειδήσεων