• Αναζήτηση

Δήμαρχος Ναυπλιέων vs Δήμαρχος Άργους Μυκηνών – Απάντηση στην απάντηση (video)

“Ποτέ δεν ψάξαμε δικαστικούς δρόμους για να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα, θέλαμε να έχουμε μια καλή συνεργασία με το Δήμο Ναυπλιέων, όμως όρισαν άλλοι το πως πρέπει να συναλλασσόμεθα” ανέφερε με νόημα -μεταξύ άλλων – ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, κ. Δημήτρης Καμπόσος αναφορικά με πρόσφατη δικαστική απόφαση σύμφωνα με την οποία η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχεύτευσης Δήμου Ναυπλιέων πρέπει να καταβάλει 923.000 ευρώ στην ΔΕΥΑΑρΜ, οφειλές που προέκυψαν στα πλαίσια της κοινής λειτουργίας του Βιολογικού.

Επίσης μιλά για την υπόθεση και την πρόσφατη δικαστική απόφαση του πολυμελούς Πρωτοδικείου Ναυπλίου και η νομική σύμβουλος του κ. Καμπόσου, κα. Χρυσαυγή Τσαρούμη-Παπαγεωργίου. “Κάνω μια ύστατη προσπάθεια να καταβληθεί το ποσό ως οφείλεται και έχει αναγνωριστεί και από τη Δικαιοσύνη, διαφορετικά θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να προσφύγουμε στην αναγκαστική εκτέλεση με τυχόν κατασχέσεις ή σε οποιαδήποτε δυνατότητα μας δίνει ο Νόμος ώστε να εξασφαλιστεί η οφειλή..” ανέφερε χαρακτηριστικά η κα. Τσαρούμη-Παπαγεωργίου.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο

 

Δήλωση έκανε αργά το βράδυ της Παρασκευής 4 Μαρτίου ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος για την εξέλιξη με την δικαστική απόφαση που αφορά τις οφειλές της ΔΕΥΑΝ προς την ΔΕΥΑΑΡ-Μ.

Δείτε παρακάτω σε βίντεο τι αναφέρει ο κ. Κωστούρος:

Απάντηση στις δηλώσεις του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου δίνει με σημερινή του συνεντευξη ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνων Δημήτρης Καμπόσος.

 

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του:

 

*ΦΏΤΟ: AKROMOLIO.GR

 

Ροή Ειδήσεων