• Αναζήτηση

Δήμητρα Παπαδήμα: «Μου ζητήθηκε να κάνω τρίο με σκηνοθέτη τηλεοπτικό» (video)

Αλλη μια σοκαριστική εξομολόγηση έκανε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Μιλώντας στο Star η ηθοποιός αποκάλυψε την πρόταση που της είχε μια συνάδελφός της και ένας σκηνοθέτης πριν από 15 χρόνια να συνευρεθούν όλοι μαζί ερωτικά.

«Ηθοποιός και μεγάλη γυναίκα τώρα. Μου ζητήθηκε να κάνω τρίο με σκηνοθέτη τηλεοπτικό. Ένα ανθρωπάκι κι αυτός, είχε βρει ένα σπίτι λίγο πιο κάτω από το δικό μου και παρακαλώ αν ο εισαγγελέας το ακούσει να με καλέσει να καταθέσω. Αυτός ήθελε εμένα και της είπε, “αν την καταφέρεις θα σε κρατήσω στη δουλειά”. Για να την ξυπνήσω της είπα, ‘είναι δυνατόν αυτός ο σκηνοθετάκος; από αυτόν να εξαρτάται αν θα μείνεις στη δουλεια;’» είπε αρχικά η Δήμητρα Παπαδήμα.
Και συνέχισε «Πόσο αναστατώθηκα εγώ όταν γυρνώντας από γύρισμα και πηγαίνοντας σε παράσταση του παιδιού μου στο σχολείο κρατώντας το τηλέφωνο και να έχω τον Γιάννη από δίπλα να αναρωτιέται τι μου λέει. Εγώ τι βιασμό υπέστην εκείνη τη στιγμή; Αν ο εισαγγελέας θέλει να με καλέσει για να πάω να του πω ονόματα και περιστατικά εγώ είμαι πρόθυμη να πάω και να καταθέσω και να με προφυλάξει γιατί έχω ακούσει και τη φράση, ‘μη μιλήσεις γιατί θα σε βρουν στο χώμα’» κατέληξε η ηθοποιός.

Δείτε όσα είπε η Δήμητρα Παπαδήμα:
Δηλώνει πρόθυμη να καταθέσει και στον εισαγγελέα.

Ροή Ειδήσεων