• Αναζήτηση

Δήμος Καλαμάτας: Παρουσίαση εκλογικού κέντρου Θανάση Βασιλόπουλου

Δήλωση Δημάρχου Καλαμάτας και Επικεφαλής του Συνδυασμού

Ο χώρος όπου τα μέλη και οι φίλοι του συνδυασμού μας θα συνυπάρχουν δημιουργικά άνοιξε σήμερα τις πόρτες του. Δίνουμε τη δυνατότητα σε όλους τους συμπολίτες μας, να μας επισκεφτούν, να μας γνωρίσουν, να συζητήσουμε μαζί τους, να ακούσουμε προτάσεις και ιδέες.

Να συνδιαμορφώσουμε πτυχές του προγράμματος της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας». Ένα πρόγραμμα που πρέπει να είναι ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο, ένα πρόγραμμα που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες μιας πόλης και ενός Δήμου που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς. Η Καλαμάτα χρόνια τώρα, έχει μπει στις ράγες της ανάπτυξης και με μεγαλύτερη ταχύτητα και ασφάλεια οδηγείται σε ένα καλύτερο μέλλον.

Σε αυτή την κατεύθυνση, εχέγγυο αποτελούν τα έργα και οι επιτυχίες μας. Έργα που έχουν υλοποιηθεί, δρομολογηθεί ή προγραμματιστεί.

Μέχρι σήμερα έχουμε υλοποιήσει περισσότερα από 25 έργα και δράσεις προϋπολογισμού άνω των 12.000.000 €.

Είναι σε εξέλιξη ή σε διαγωνιστική διαδικασία, περισσότερα από 45 έργα που ξεπερνούν τα 105.000.000 €, μαζί τα έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης.

Επίσης, ως Δήμος έχουμε αποφάσεις ένταξης ή εξασφαλισμένη χρηματοδότηση για 10 έργα που ξεπερνούν τα 20.000.000 €.

Ακόμα, έχουμε υποβάλλει ολοκληρωμένους φακέλους και βρισκόμαστε εν αναμονή αξιολόγησης για ένταξη σε χρηματοδοτικά προγράμματα για προτάσεις πάνω από 16 έργων που ξεπερνούν σε προϋπολογισμό τα 49.000.000 €.

Και φυσικά όλα αυτά που έρχονται, μέσα από τη συμμετοχή μας στο Mission, στην ευρωπαϊκή αποστολή των 100 κλιματικά ουδέτερων και έξυπνων πόλεων της Ε.Ε. έως το 2030. Μέσα από τη συνεργασία μας με την Παγκόσμια Τράπεζα, τη συμμετοχή μας στο πρόγραμμα Intelligent Cities, στο πρόγραμμα πολίτες του μέλλοντος και πολλά άλλα που δίνουν μία επιπλέον δυναμική στην περιοχή μας.

Διεκδικούμε, λοιπόν, την ψήφο των συνδημοτών μας, για να είμαστε εμείς αυτοί που θα υλοποιήσουμε όλα όσα σχεδιάσαμε και πετύχαμε μέχρι σήμερα, και

που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, καθώς οι αριθμοί, τα στοιχεία, τα πραγματικά δεδομένα λένε πάντα την αλήθεια. Για να είμαστε εμείς που θα κάνουμε πράξει όλα εκείνα που έχουμε προγραμματίσει αλλά και έχουμε οραματιστεί για το Δήμο Καλαμάτας.

Στο πλαίσιο αυτό, για την καλύτερη οργάνωση και προετοιμασία του εκλογικού μας αγώνα, σας παρουσιάζω τους ανθρώπους που υποστηρίζουν την όλη προσπάθεια του συνδυασμού και συγκεκριμένα:

Υπεύθυνος Οργανωτικού: Θανάσης Ηλιόπουλος

Υπεύθυνη Νομικών Θεμάτων: Θεοδούλη Αδαμοπούλου

Υπεύθυνος Οικονομικών Θεμάτων: Γιώργος Ποδοχωρίτης

Οι ομάδες είναι που κερδίζουν, οι ομάδες πετυχαίνουν στόχους, οι ομάδες φέρνουν τα αποτελέσματα. Και η δική μας η ομάδα είναι έτοιμη με σεβασμό στους άλλους συνδυασμούς και με καθαρότητα να δώσει τον αγώνα της.

 

 

No posts selected!

Ροή Ειδήσεων